2777
2789
عنوان

حس ۶ام؟

452 بازدید | 90 پست

؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قوییه  تقریبا ولی اینکه صدرصد بشه ن اینطور نیست خدا عالم هس

ببخشید به نظرتون سال بعد موفق میشم؟

(من نگرانم میدونم ۱۰۰ درصد نیست فقط میخوام یکی بهم آرامش بده)

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
ببخشید به نظرتون سال بعد موفق میشم؟ (من نگرانم میدونم ۱۰۰ درصد نیست فقط میخوام یکی بهم آرامش بده)

میتونی فقط ب ی شرط ک در هر لحظه سختت شد خدارو یاد کنی و با تلاش مداوم میتونی 

در غیر اینصورت ...

و ی.نکته دیگه اگ یک درصد باور نداری  بهش مرسی ببین در چ چیزی ضعف داری اونو تقویت کن ببین چ چیزی باعث میشه ک میگه نمیتونی بهش برسی اونو درس کنی حله.

میتونی فقط ب ی شرط ک در هر لحظه سختت شد خدارو یاد کنی و با تلاش مداوم میتونی  در غیر اینصورت . ...

چشم ممنونم

تلاش میکنم ولی نگرانم

یه سوال دیگه هم میتونم بپرسم؟ دوستم داره و دلتنگم میشه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز