2777
2789
عنوان

زلیخا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 8295 بازدید | 396 پست
صد درصد  حتی بردگی یوسفم امتحان بوده  یوسف یه روز تو اینه خودشو میدید به زیباییش مغرور ش ...

یوسف چون پیامبر بوده هر اشتباهِ کوچیکی که میکرده مجازاتشو میکشیده

حتی دلیلِ اینکه افتاد توی زندان میدونین چی بوده؟

چون وقتی داخلِ اتاق بوده و زلیخا لخت میشه،یوسف یه لحظه حسِ گناه بهش دست میده و به صورتِ زلیخا نگاه میکنه،خدا هم اونجا نجاتش میده و صورتِ زلیخا رو بدفرم و شبیه شیطان به تجسمِ یوسف میاره،که همون باعث میشه یوسف ازش زده بشه و به سمت درها فرار کنه

درخواست دوستی ندین با تشکر

چطور دلت میاد همچین حرفی بزنی؟ پوتی به اون خوبی🗿 مرد با جلال و جبروت🗿 البته قضاوت نمیکنم إن شاء ...

آره با ابهت بود ولی مث شوهر من مرد عمل نبود. 

دقت کردی عکس از همه هست الا یوسف!؟

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونستید زلیخا قبل ازدواج خواستگاران بیشمار داشته 

ولی یه روز تو خواب میبینه یه جوون خیلی زیبا میگه من همسر توام 

بعد ازاون افسرده میشه وبیقرار 

دوباره خواب میبینه بعد از یکسال

میگه تو کی هستی میگه عزیز مصرم 

وقتی بیدار میشه بعد از مدتی زیباییش به گوش عزیزمصر میرسه وخواستگار براش میفرسته اونم بی درنگ وبدون دیدن خواستگارش قبول میکنه 

وقتی میرسه مصر میبینه این با اونکه تو خواب بود متفاوته و خیلی ناراحت میشه 

وقتی یوسف رو میبینه تو سریال هم نشون داد گف من این کودکو درعالم خواب دیدم

تو نگو وقتی توخواب دیده عزیز مصر ،منظورش اینده بوده

معتقد به تسلسل 

ذلی رو؟ 

اوهوم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من موهامومصری کوتاه کردم بابام گفته شبیه ایناروس شدی😐😂 الان من ایناروسم،فقط چتریشو کم دارم

وای وای، خوب بود🤣 خیلی خوب بود🤣🤣

خدا خیرت بده🤣🤣🤣

از خنده منفجر شدم🤣🤣

•که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

منم میخوام چتری بزنم میترسم شبیهش بشم😂😂😂

منم موهام چتریه ها ولی شبیه‌ش نیسم چون چتریم کم پشته

توعم کم پشت بزن

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
وای وای، خیلی خوب بود😂😂🤣 خدا خیرت بده🤣🤣🤣 از خنده منفجر شدم🤣🤣

😁

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست