2777
2789
عنوان

زلیخا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 8295 بازدید | 396 پست
هول چیه عفت کلام داشته باشین خانم محترم این چه طرز حرف زدنه😐😐😐😐😐

ولش کن یوسف جونم به حرفاشون اهمیت نده اینا به جمال زیبای تو حسودی میکنن🗿💔

•که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیایم به هم قول بدیم یوزارسیفو ریپ نزنیم نخاستیم این یوزارسیفِ هَوَل رو

ازقصدهمچنین چیزی گذاشته امضاش ک جلب توجه کنه 

این ازهول ام روکرده😅

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

تیامنی هستم فرزند بینگی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بخدا من تو این قضیه از ۱۰۰٪ به زلیخا ۹۵٪حق میدم. (اون ۵٪هم بخاطر اخلاق رفتار پوتیه)

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وا با یوزارسیف چیکار دارین، چرا اذیتش میکنید؟😑 نفرین خدایان بر شما😑💔

خیلی پرروه اعتمادبنفس اش خیلی زیاده

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
تیامنی هستم فرزند بینگی

...ای وای بحالش رسواش میکنم من....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بنظرم اینا همش ی امتحان از طرف خدا بود میخاس ببینه یوسف در برابر زلیخا مقاومت مکنه یا نع

صد درصد 

حتی بردگی یوسفم امتحان بوده 

یوسف یه روز تو اینه خودشو میدید به زیباییش مغرور شد وگف من اگه غلامی بودم حتما خیلی گران بودم و نمیشد روی من قیمت گذاشت بعد خدا حسادت برادراشو برانگیخت و به چاه انداختن بعدم به مالک پول زیاد پیشنهاد دادن ولی اون به قیمت خ ناچیز یوسفو خرید 

خدا خواست بگه مغرور نشو 

معتقد به تسلسل 

...ای وای بحالش رسواش میکنم من....

بدبخت گناه داره که چرااا😂😂😐😐

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بدبخت گناه داره که چرااا😂😂😐😐

مگه تو رسواش نکردی؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا من تو این قضیه از ۱۰۰٪ به زلیخا ۹۵٪حق میدم. (اون ۵٪هم بخاطر اخلاق رفتار پوتیه)

چطور دلت میاد همچین حرفی بزنی؟

پوتی به اون خوبی🗿

مرد با جلال و جبروت🗿

البته قضاوت نمیکنم إن شاءالله اون دنیا با پوتی و حضرت یوسف یه دور میریم سیزده به در اگر افتخار بدن ببینم زیبایی حضرت در چه حد بوده که گفتن زیبا ترین مرد جهان😂💔

•که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

مگه تو رسواش نکردی؟!

ذلی رو؟