2777
2789
عنوان

زلیخا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 8295 بازدید | 396 پست
میخام دربارع اش بخونم چی سرچ کنم؟

من خوندم ولی کتابی بود و چیزی زیادی نفهمیدم فقط فهمیدم تو مصر قدیما مردای اشراف خواهرشون رو به عنوان همسر قبول میکردن ک اموال خواهرشون به دست بیگانه نیفته حتی با دخترانشون هم رابطه داشتن چون نمیخواستن اون اموال رو یه غریبه استفاده کنه میگفتن با خودم باشه خودم استفاده میکنم

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

آره با ابهت بود ولی مث شوهر من مرد عمل نبود.  دقت کردی عکس از همه هست الا یوسف!؟

دیگه بدبخت باید چیکار میکرد که نکرد؟🗿💔

از هیچ کدوم عکس نیست

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه بدبخت باید چیکار میکرد که نکرد؟🗿💔 از هیچ کدوم عکس نیست

😐همون! باید درمان میکرد یا طلاقش میداد

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

😐همون! باید درمان میکرد یا طلاقش میداد

چیو درمان میکرد؟😶

نکنه بخاطر پوتی بچه دار نمیشدن؟

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

من خوندم ولی کتابی بود و چیزی زیادی نفهمیدم فقط فهمیدم تو مصر قدیما مردای اشراف خواهرشون رو به عنوان ...

وای چقد بد

بخاطر همین بوده که پیامبر از کنعان فرستاده شده به مصر که اونجارو سروسامون بده

درخواست دوستی ندین با تشکر

چیو درمان میکرد؟😶 نکنه بخاطر پوتی بچه دار نمیشدن؟

اصلا مردونگی نداشته😐

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من خوندم ولی کتابی بود و چیزی زیادی نفهمیدم فقط فهمیدم تو مصر قدیما مردای اشراف خواهرشون رو به عنوان ...

نه زلیخا وبوتیفار اصلا نسبت فامیلی هم نداشتن 

هرکدام از کشورهای جدا بودن

معتقد به تسلسل 

زلیخا و بوتیفار نه کلا مردای اشراف دیگ این کارو میکردن

اره مخصوصا فراعین چون باخواهراشون ازدواج میکردن بچه هاشون مشکل ژنتیکی داشتن و مشکل جمجمه اکثرا ودر سن پایین میمردن

معتقد به تسلسل 

اره مخصوصا فراعین چون باخواهراشون ازدواج میکردن بچه هاشون مشکل ژنتیکی داشتن و مشکل جمجمه اکثرا ودر س ...

بخاطر اموال ک دست شوهر خواهرشون نباشه و دست برادر باشه

یا ابوفاضل آقای من😍🥺