2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 70 پست
اره بی کران از اون امپول زدم اما پس چرا با وجود اونم مثبت نشد... مامان تیام قبل عیدرفتم ایروبیک عرق رازیانه خوردم اما اعتراف میکنم ک جدی نگرفتم اصلا فک کردم چیز مهمی نیس ...نمیدونستم بارداری اینقدر سختهههه
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس منم 1 هفته دیگه وقتمه کاش واس منم نیاد
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
اره بهار جون اولین بارمه ...۲۲سالمه چهارساله ازدواجیدم همه بچه دار شدن تو فامیل فقط من موندم کاش زودتر شرو میکردممم بیکران بهاررر از ته دلم دعا میکنم ک این ماه مامان شین ...خدا خیلی مهربونه از ته دل بخایین چیزی رو دریغ نمیکنه فقط نمیدونم چرا برا خودم نمیتونم دعا کنم برا بچه ...دعای ته دلیم نمیاد خخخخ
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
ایشالا توهم چند روز دیگه بیای تاپیک بزنی مامان شدی بچه ها واس همدیگه دعا کنیم تا مامان شیم من 4 ساله منتظر بچه ام
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.