2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 70 پست
سانای گفتی روز ت گ کی بوده؟
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل منظم شدن اکثرا دو ماه ی بار پری میشدم اما مسله اینجاس فقط دوشبی ک دکتر گفت اقدام کردم
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
خوب همش هم مثل هم نیست بعضی هاشونم دقیقه ولی کاذب هم زیاد داره شما امپول زدی حداقل باید 15 روز از تزریق بگزره بعد تست کنی
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
سانای شب چند تخمک گذاریت بوده؟
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
بهار بی بی چک منفی خرررررره ..منفی میشه خیلی ناراحت میشم منم ...حسرت مثبت ب دلمه خخخخ
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
خب تو ملاک رو بذار روز 18 پری بی بی چک حداقل 14 روز بعد از لقاح نشون میده
خوب اگه 18 هم ازاد بشه و لقاح هم پیدا کنه 10 .12 روز طول میکشه داخل رحم جایگزین بشه و تولید هورمون رو شروع کنه پس معلومه زود گزاشتی
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
معصومه خدا کنه....بچه ها دعام کنین ..من بچه میخاااااام... ماه های قبل تخمک نبود این ماه ک تخمک داشتم فقط دوشب رفتیم اقدام شبای بعد احیا بود بی خیال شدیم
من اول رفتم پیش یه دکتر که فقط یه قرص بهم داد فکر کردم کارش درست نیست رفتم پیش یکی دیگه گفت اصن تنبلی تخمدان نیاز به دارو نداره، بهترین راه برای درمان ورزشه من هم راستش دارویی استفاده نکردم که بعد فهمیدم باردام،البته باید صبر کنی بالاخره بعداز یه مدت جلوگیری رحم تنبل میشه
کاش میشد خدارو کشید کنارو در گوشش گفت:میشه بعضیارو برگردونی...!!!
پس زود گذاشتی و استرس رو از خودت دور کن
ضمنا تو آمپول hmg زدی؟
اون بی بی رو مثبت میکنه که تا 14 روز
باید 14 روز بگذره تا اثرش بره از بدنت