2789
عنوان

طلاق!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 91 پست
من گفتم چون طلاق دارن ازدواج در سن پایین بده؟ گفتم بار سنگینی برای جوامع داره. مثالتون هم غلط بود پس ...

نه اتفاقا خودم هم مشورت به کسی نمیدونم فعلا فقط کارگاه شرکت میکنم

۴ سال راه دارم تا اتمام دکتری

شاید تا اون موقع نکردم تغییر کرد ولی فعلا دیدگاهم اینه :)

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

چ دلیلی داره ب بقیه بگه میگی تعرض میشه الان حرفت عوض کردی ک

عزیزم البته تعرض به متلک های جنسی و نگاه جنسی و دست زدن سطحی هم میگن منظور ایشون این بود که دیگران نگاه جنسی بهش دارن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اتفاقا خودم هم مشورت به کسی نمیدونم فعلا فقط کارگاه شرکت میکنم ۴ سال راه دارم تا اتمام دکتری شا ...

دکترای روانشناسی که دیدگاهش اینه؟ خنده داره گلم. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
پس وقتی خودتون رپ در حد این جایگاه نمیدونید نظر ندید :)

شما حتی در حد لیسانسم نیستی چون این همه درس خوندی، هنوز حرفای خاله زنکی، تکرار میکنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم نمیخواد بگیرید نتت مصرف بشه من حرف اون مسئول رو شنیدن و ناراحتم شدم بحث من بحث آماره نه تعداد ...

چی میگی خانم 

میخندی؟ خنده داره مگه! ؟

شاید تو دسته بندی جابه جا نوشته باشم ولی تفاوت تو اصل قضیه ی دفاع از کودک همسری در نقش توجه کن نقش دکترای روانشناسی نمیکنه 

دکتر روانشناسی که فاکتور سن رو تو ازدواج هیچ میشمره و از آمار خیلی ها ازدواج کردند راضی اند استفاده میکنه 

گریه اوره گریه آور بعد برای این‌که واکنش‌ نه من درست میگم تو اشتباه میگی و حق به جانب داری استیکر خنده میذاری؟

جامعه داره از هر نظر رو به زوال ميره 

آنقدر آمار بالای طلاق و خیانت و بزهکاری و فساد اخلاقی بالاست 

تو اومدی اينجا میگی نسخه نپیچید ‌؟

نه خانم وضع وخیم تر از این حرفهاست که شما با یه تاپیک بخوای بستر سازی و عادی سازی کنی

متاسفانه  تو این حوزه وارد شدن خیلی راحته.  . و چ بسیار مشاورنماهایی که با یدک کشیدن ...

چطور توی این حوزه وارد شدن راحته؟؟

والا ما برای آزمون ارشد و دکتری خودمون رو کشتیم

ولی خب درسته حرف شما این علم تازه وارد هست و کسی دانش نیاز به آپدیت زیاد داره

شما حتی در حد لیسانسم نیستی چون این همه درس خوندی، هنوز حرفای خاله زنکی، تکرار میکنی

این رو شما تعیین نمیکنی دیگه :)

اساتیدمون نظر میدن 

از دانشجو انصرافی نظر نگرفتن بهتره :)

دکترای روانشناسی که دیدگاهش اینه؟ خنده داره گلم. 

همه ما علت های طلاق ک میدونیم 

فقر خیانت مشکلات مالی و کودک همسری و غيره این خانم با دکترای پزشکی می‌گه فاکتور سن بی اهمیت هست 

مثل فاکتور سن تو باروری 

مثل فاکتور سن تو ابتلا به سرطان و خیییییلی از مثال های دیگر

چی میگی خانم  میخندی؟ خنده داره مگه! ؟ شاید تو دسته بندی جابه جا نوشته باشم ولی تفاوت تو اصل ...

عزیزم من خندیدم چون شما هی زحمت سرچ میکشی میای اینجا تایپ میکنی خسته میشی

من فاکتور سن رو هیچ در نظر نگرفتم!!!!!

اگه فاکتور ست هیچ باشه بچه ۸ ساله هم باید ازدواج کنت

من میگم تمام فاکتور ها در کنار هم معنا پیدا میکنن :)

عزیزم من اصلا از خودم حرفی نمیزنم حرف من بر مبنا اساتید   بزرگ این رشته است گاتمن میگه شکست ع ...

دوست عزیز من شما با یدک کشیدن اسم بزرگان این حوزه نمیتونی برای خودت اعتبار بخری. چ بسا کلی روانشناسان تو طول تاریخ  تو مکتب های مختلف فعالیت داشتن و حرفهای هم رو نقض کردن و یا تایید.من ن مقاله علمی دارم اینجا بذارم ن از اسم بزرگان تو این حوزه استفاده کنم برای مهر تایید روی حرفام حالا چ حقیقت چ دروغ. این کاملا واضحه ک پیامدهای طلاق و بار روانی قضیه خیلی بالاتر از شکست عشقی هست بجز موارد استثنا ک خدمتت عرض کردم. 

همه ما علت های طلاق ک میدونیم  فقر خیانت مشکلات مالی و کودک همسری و غيره این خانم با دکترای پز ...

فاکتور سن در باروری با سرطان به تنهایی معنا داره؟ با فقط درصد رو بالا میبره؟

همه ما علت های طلاق ک میدونیم  فقر خیانت مشکلات مالی و کودک همسری و غيره این خانم با دکترای پز ...

بله بعضی چیزا با مطالعه ساده بدست میاد مگر عقل متعصب باشه و طرف حرفه ای نباشه. جدی نگیرین ایشون رو. من هر سوالی مطرح کردن یا مثال نا به جا زدن یا دلیل من رو نتونستن با دلیل توضیح بدن. فکر کنم میرن سر کلاس میخوابن والا کل دوره لیسانس و فوق و دکتری هم میخوابیدن اینطوری نبود دیدگاهشون

دوست عزیز من شما با یدک کشیدن اسم بزرگان این حوزه نمیتونی برای خودت اعتبار بخری. چ بسا کلی روا ...

منم تایید کردم پیامد های طلاق مخصوصا در جامعه ما بسیار بالاست

اما از لحاظ بار روانی و میزان استرس خیر

ولی من پسر ۲۰ ساله ای رو دیدم که تحت تربیت درست از مرد ۴۰ ساله بیشتر میفهمید  پس میشه استثنا ق ...

ما این جا در مورد استثنائات صحبت نکردیم . و تو هر مساله ای ممکنه مثال نقض  وجود داشته باشه.

فاکتور سن در باروری با سرطان به تنهایی معنا داره؟ با فقط درصد رو بالا میبره؟

خانم شما تا دیدی عرصه برات تنگ شد زدی بی راهه 

هیجی هم بارت نيست 

اگه به هر دلیلی درس میخونی که بعید میدونم 

بدا به حال اون جامعه که مشاوره‌ای شمایید

والسلام نامه تمام