2789
عنوان

طلاق!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 91 پست
این جملتون رو خوندم واقعا متوجه شدم تحصیلات مهم نیس مهم حرفه ای بودنه. ایشون به هر علتی نوشته تعرض ، ...

از کجای سوال من فهمیدید متهم کردم؟؟؟؟

شما بیشتر برای من جالبید 

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

از کجای سوال من فهمیدید متهم کردم؟؟؟؟ شما بیشتر برای من جالبید 

نوشته بودن تعرض و شما پرسیدین یعنی بدون اینکه خودشون بخوان ؟ صرف سوال شما متهم کردنه . نمیتونین تشخیص بدین که با سوال میشه کسیو متهم کرد و در جایگاه اتهام قرار داد؟!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

معظل ها و پیامد ها با رنج روانی متفاوت هستن شکست عاطفی و طلاق هردو بعد از مرگ فرزند دومین موقعیت پر ...

طبق نظریه هولمز

۱-مرگ همسر ۲- جدایی

مرگ فرزند اگر اعضای خانواده حساب کنیم میشه درجات ۵ /۴

اطلاعات غلط ندین

💕

معظل ها و پیامد ها با رنج روانی متفاوت هستن شکست عاطفی و طلاق هردو بعد از مرگ فرزند دومین موقعیت پر ...

چالش های بیشتر  طلاق روی بار روانی قضیه تاثیر گذاره دوست عزیز. و بمراتب بدتر از شکست عشقیه . بجز موارد استثنا ک بفرض طرف فرزندی نداره استقلال یا حمایت مالی داره و دید جامعه و برچسب های بعدش براش مهم نباشه و…. 

رابط که تعهدی ادم براش نداره رو با ازدواج یکی میدونی دکتر؟ عجب بابا عجب

ایشون دکترای روانشناسی دارند تا از ریسک طلاق بالا تو کودک همسری گفتم مانند تمام هم کیشان گفتند خوله بره شکست عاطفی بخوره؟ 

یعنی نه این نه اون 

چ مساور و دکتر روانشناسی هستی که با من همراهی نکردی و گفتی نه اینطور نیست و فلان 

بعدش هم از گرایش سیاسی و مذهبیش گفت

خوب اگه میگفت آره بده باید تعجب میکردیم

اصلا این سایت هارو ول کن که نه شما قبول داری نه من  من یه کلام از امار طلاق میان کودک همسرها ص ...

عزیزم نمیخواد بگیرید نتت مصرف بشه من حرف اون مسئول رو شنیدن و ناراحتم شدم

بحث من بحث آماره نه تعداد 

ولی خب شما چون تحصیلاتش رو ندارید متوجه حرف من نمیشید

درضمن برای بار هزارم من دفاعی نگردم

انسان ها باهم متفاوتن

درضمن دسته بندی هم که از گوگل سرچ کردی اشتباه

چون اعتیا و خیانت و مشکلات اخلاقی همگی زیر یک دسته هستن به نام از بین رفتن فرض های رابطه 😂 که جزو بالاترین هاست

اما بالاترین آمار مربوط به فقدان مهارت های ارتباطی هست

اینم فکر کنم برای بار دوم دارم میگم😂

چالش های بیشتر  طلاق روی بار روانی قضیه تاثیر گذاره دوست عزیز. و بمراتب بدتر از شکست عشقی ...

عزیزم من اصلا از خودم حرفی نمیزنم

حرف من بر مبنا اساتید   بزرگ این رشته است

گاتمن میگه شکست عاطفی و طلاق برابر هستن

ایشون دکترای روانشناسی دارند تا از ریسک طلاق بالا تو کودک همسری گفتم مانند تمام هم کیشان گفتند خوله ...

من دانشجو دکتری هستن

همه چیز رو همینجوری میخونی؟ :)

بله نه این نه اون :)

درضمن ببخشید که با شما همراهی نکردم 😂😂

ایشون دکترای روانشناسی دارند تا از ریسک طلاق بالا تو کودک همسری گفتم مانند تمام هم کیشان گفتند خوله ...

دیگه اعتبار همه چی ریخته

اخه دکتر بیاد اینو بگه😔

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هیچ ۱۶ ساله ای نمیتونه ادعا کنه از یه خانم بالغ بیشتر میفهمه چون تحت تربیت درست بوده، هر تایمی تجربی ...

ولی من پسر ۲۰ ساله ای رو دیدم که تحت تربیت درست از مرد ۴۰ ساله بیشتر میفهمید 

پس میشه استثنا قائل بود

پس نمیشه برای همه نشخه واحد پیچید

حتی یک مثال نقض فرضیه رو باطل میکنه

شما میگید ازدواج در سن پایین بده چون طلاق داره

آیا ازدواج در سن بالا نداره ؟

چون آسیب داره! آیا رابطه عاطفی آسیب نداره؟

ولی من پسر ۲۰ ساله ای رو دیدم که تحت تربیت درست از مرد ۴۰ ساله بیشتر میفهمید  پس میشه استثنا ق ...

دانشجو دکترا بودم دیدم واقعا در حد دکترا نیستم انصراف دادم و غرامت دادم

ی لطفی کن شما هم  ب انصراف فکر کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ولی من پسر ۲۰ ساله ای رو دیدم که تحت تربیت درست از مرد ۴۰ ساله بیشتر میفهمید  پس میشه استثنا ق ...

من گفتم چون طلاق دارن ازدواج در سن پایین بده؟ گفتم بار سنگینی برای جوامع داره. مثالتون هم غلط بود پسر ۲۰ ساله پسر بالغیه نه یک کودک. ازدواج در سنین کودکی یکی از دلایلی که نهی میشه اینه که باعث تاثیر روی والدینی میشه که همینطوری هم بچهاشون رو اضافه میدونن و متعصبن و باورهای غلط دارن باعث افزایش اجبار به ازدواج میشه. 

عزیزم راستش من شمارو مناسب نمیدونم برای اینکه فعلا مشورت بدین یا درباره رشتتون به کسی راهنمایی بدین. روز بخیر

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اونقدر اونا درصدش کمه ک اصلا نباید لحاظ کرد تو رو خدا تحصیل کرده با علم باش چ وضعشه اخه

متاسفانه  تو این حوزه وارد شدن خیلی راحته.  . و چ بسیار مشاورنماهایی که با یدک کشیدن اسم روانشناس اظهارنظرهایی می‌کنند که فقط بار اسیب هایی میشه که رو دوش اجتماع میذارن. قبل ترها حتی کسی  یک مقطع هم درس میخوند اجازه زدن مطب داشت ولی الان نه. البته فرقی نداره چ تو کلینیک کسی کار کنی خودت مطب بزنی . دو مقطع یا سه مقطع بخونی ، مشاور کاربلد خیلی کمه. بیشتر دنبال افرادی باشید ک با مقالات خارجی مدام خودشون رو اپدیت می‌کنند . 

۲۰ سالمه وا  هر جا میره مردا بهش به چشم یه خانم خراب نگاه میکنن و میخوان سواستفاده کنن

چ دلیلی داره ب بقیه بگه

میگی تعرض میشه

الان حرفت عوض کردی ک

دانشجو دکترا بودم دیدم واقعا در حد دکترا نیستم انصراف دادم و غرامت دادم ی لطفی کن شما هم  ب ان ...

پس وقتی خودتون رپ در حد این جایگاه نمیدونید نظر ندید :)