2789
عنوان

طلاق!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 91 پست
من دانشجو دکتری روانشناسی هستم و آمار هم یکی از دروس اصلی ما هست همونقدر که ازدواج زود رو بد میدونی ...

رابط که تعهدی ادم براش نداره رو با ازدواج یکی میدونی دکتر؟

عجب بابا عجب

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پیامدهای طلاق در غالب افراد بمراتب بدتر از شکست عشقیه . بخاطر یه سری فاکتورهای احتمالی مثل بار روانی ...

معظل ها و پیامد ها با رنج روانی متفاوت هستن

شکست عاطفی و طلاق هردو بعد از مرگ فرزند دومین موقعیت پر استرس شناخته شده

ولی سختی ها و مشقت های طلاق بیشتره

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهر دووستم طلاق گرفته مدام بهش تعرض میشه 🙂

یعنی چی 

چتد سالته این حرفا رو بهت گفتن؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خیلی ها هم زیر ۱۸ سال شروع زندگی مشترک داشتن و زندگی خوبی دارن نمیشه اینطور گفت خیلی به اون طرف بس ...

اونقدر اونا درصدش کمه ک اصلا نباید لحاظ کرد

تو رو خدا تحصیل کرده با علم باش

چ وضعشه اخه

من که اطرافم کسی رو ندیدم بخاطر دید جامعه طلاق نگرفته باشه. دیدم که میگن حمایت ندارم کجا برگردم! از ...

هرچند  علم روانشناسی برخلاف علوم دیگه خیلی جهت دهی مشخصی نداره و بخاطر همین پیدا کردن افراد متخصص کاربلد تو حوزه خودش بسیار سخته  ولی با اینحال  خیلی برام عجیب بود که شما بعنوان دانشجوی دکترای روانشناسی چطور میتونید کودک همسری رو تایید کنید؟ بله قطعا استثنائاتی وجود داره . ولی شما ک آمار خواندید حتما از جامعه آماری آسیب های کودک همسری مطلع هستید. اینکه فرد بزرگسال هم ممکنه ب مشکل بخوره طبیعیه . ولی فرد بزرگسال توان اینو داره که   ابتدا ب رشد روانی خودش برسه ، در جهت اهداف باشه و حتی بهش رسیده باشه  و بتونه با درایت بیشتر انتخابی بکنه که ریسک کمتری داشته باشه ولی جدای از استثنائات ایا  کودک ۱۶ ساله این توان رو داره؟ 

معظل ها و پیامد ها با رنج روانی متفاوت هستن شکست عاطفی و طلاق هردو بعد از مرگ فرزند دومین موقعیت پر ...

شست عاطفی و طلاق یکی ان؟

😟😟😟😟😟

چرا اخه دکتر با روح روانمون بازی میکنی

بدون اینکه خودش بخواد؟؟؟

این جملتون رو خوندم واقعا متوجه شدم تحصیلات مهم نیس مهم حرفه ای بودنه. ایشون به هر علتی نوشته تعرض ، تعرض یعنی ناخواسته. بعد شما اومدی میگی بدون اینکه خودش بخواد؟ بهتر نبود اگر شکی بود سوال عاقلانه بدون متهم کردن خانم میپرسیدین؟ موفق باشین

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
هرچند  علم روانشناسی برخلاف علوم دیگه خیلی جهت دهی مشخصی نداره و بخاطر همین پیدا کردن افراد متخ ...

ایشون برای تعرض هم نوشتن یعنی بدون اینکه خودشون بخوان بهشون تعرض شده؟🤣 تحصیلات حرفه ای بودن نمیاره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیزم شما که روانشناسی بهتر میدونی که کودک همسری عواقبش برای جوامع چیه پس بهتر نیس نگین که بستگی به ...

نه هنوز هم میگم

من چه روابط عاطفی چه ازدواج در سنین پایین رو نهی میکنم

اما شما الان توی شهر کوچیک روستایی هم همین نظر رو دارید؟

اصلا دختر ۱۶ ساله اونجا با دختر ۱۶ ساله اینجا قابل قیاسه؟

یا تربیت خانواده ها

یه پسر رو میبینی ۳۰ سالگی نمیتونه خودشو جمع کنه

ولی یکی دیگه ۲۰ سالگی به اوج بلوغ فکر رسیده

چی تعیین میکنه سن مناسب چیه؟صرفا عدد سن؟ یا نوع تربیت و بلوغ اون فرد؟

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

نه هنوز هم میگم من چه روابط عاطفی چه ازدواج در سنین پایین رو نهی میکنم اما شما الان توی ...

چی تعیین میکنه سن مناسب چیه ؟ مگه یاد نگرفتین که فرد زیر هجده سال تو جوامع مختلف کودک محسوب میشه؟ و این کودک بودن بسته به روستایی و شهری بودن تغییر نمیکنه و همه جا کودک کودکه. 

تز دکتری از سایتی که معلوم نیست نویسندش کیه؟!!! درضمن بیشتر آمار ازدواج و تولد بچه هاشون رو داده بو ...

اصلا این سایت هارو ول کن که نه شما قبول داری نه من 

من یه کلام از امار طلاق میان کودک همسرها صحبت کردم از اول تاپیک تا اینجا با من در حال نزاعی که نه اینجور نیست و گل وبلبله 

خیر

من خبر و اگه بتونم ویدئو ی اون مسئول رو میذارم 

درضمن علت طلاق شامل:

اعتیاد

خیانت

مشکلات اخلاقی 

مشکلات مالی 

دخالت دیگران و خانواده‌ ها 

(بر اساس‌ رتبه‌ بندی گفتم)

خوب اینها همه بر اساس سم هم مورد بررسی قرار میگیرند 

خود کودک همسری امار طلاق و بالا برده حالا شما بپر آسمون بیا زمین بگو نه نیست و بزن اون راه که ضربه‌ عاطفی هم بخوره عین طلاقه 

چ مدرکی بهتون میدن؟ 

چ مشاوره‌ ای امثال شما میخواین به بچه‌ های مردم بدید 

در مورد گرایش سیاسی و مذهبیتم بگم حتی اگه دلتم نخواد بابد قبول کنی پیروی کنی و انتشار هم بدی بایدیه براتون حتی اگه دلتون نخواد 

اگه تاپیکت به دلایلی حذف و قفل شو من اون اطلاع رسانی رو میکنم براتون بدونید 

و جالب اینجاست حتی حرف ها و امار های خودتون رو قبول ندارید و حاشا میکنید و فکر می‌کنید دیگران حافظه ی ماهی دارند 

خیر 

آمار فاجعست و نميشه انکار کرد

نه هنوز هم میگم من چه روابط عاطفی چه ازدواج در سنین پایین رو نهی میکنم اما شما الان توی ...

هیچ ۱۶ ساله ای نمیتونه ادعا کنه از یه خانم بالغ بیشتر میفهمه چون تحت تربیت درست بوده، هر تایمی تجربیات خاصی به وجود میاره اگر خانم بالغی خوب تربیت نشده و شخصیتش با یه کودک و نوجوون یکیه مشکل از اون خانمه نه عاقل بودن یه کودک