2789
عنوان

طلاق!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 91 پست
خانم چی میگی نسخه ی واحد چیه؟ ازدواج تو سن کم و کودک همسری آمار طلاق و بزهکاری و فساد اخلاقی رو بال ...

ما توی فامیل هیچکس رو ندارین زیر ۴۰ سال ازدواج کرده باشه 😂 جز من البته که توی ۲۸ سالگی ازدواج کردم

شما طبق کدوم آمار صحبت میکنید؟؟؟؟

میشه بگید آمار کجاست که گفته درصد طلاق های افراد زیر ۱۸ سال بیشتر از افراد بالای ۱۸ ساله

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

من توی متنم دفاعی از کودک همسری نمیبینم :) مثل اینکه بگید استامینوفن خوبه یا بد درد داشته باشی و ب ...

خیلی جالبه حرفتونو نقض میکنید بالا تا حرف از کودک همسری زدم دفاع کردید 

البته من شمارو میشناسم میدونم تو چ تاپيک هایی پست میزارید 

و کلا چجور آدمی هستید 

اگه حرف من و تابید میکردی میگفتی بله درسته کودک‌ همسری درصد بالاییش به طلاق ختم میشه تعجب میکردم 

هرچند ...

روز خوش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی جالبه حرفتونو نقض میکنید بالا تا حرف از کودک همسری زدم دفاع کردید  البته من شمارو میشناسم ...

من رو چه حساب باید حرف شمارو تایید کنم وقتی اشتباه؟😂😂😂

جالبه منو میشناسید چون من اصلا تا به حال به شما توجه نگرده بودم.

درضمن پیام های من هنوز هست من دفاعی نکردم

روز شما هم😂😂😂

فقط از سرچ گوگل یا ایینستا نباشه لطفا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅

نه گوگل نیست آمار داخلیه 

تو سر و صورتتم نزن 

https://www.google.com/amp/s/www.asriran.com/fa/amp/news/649793

برو بخون واسه تز دکترا واست خوبه 

روز خوش

اينجا مكان مناسبي نيست

٩٠ درصدم فقط ميان درد دل ميكنن

هيچكسي بر مبناي حرفاي اينجا نميره طلاق بگيره..

تازه دوماه بعدش با تيكر بارداري و تشديد مشكلات باز تاپيك ميزنه

.

نكته مهمتر ك وقتي كسي شان خودشو اين ميدونه ك بياد با گوگل

مشورت كنه خب ابن ادم سلامت روان نداره

💕

من دانشجو دکتری روانشناسی هستم و آمار هم یکی از دروس اصلی ما هست همونقدر که ازدواج زود رو بد میدونی ...

پیامدهای طلاق در غالب افراد بمراتب بدتر از شکست عشقیه . بخاطر یه سری فاکتورهای احتمالی مثل بار روانی از حقوق مالی ضایع شده ، چالش های حضانت و دسترسی ب حقوق فرزند برای خانم ها(ولایت)، برچسب هایی ک ب واسطه فرهنگ ب زنی ک جدا شده وارد میشه و بار روانی اون،  امنیت اجتماعی پایین برای زن هایی ک جدا شدن  تو محیط کار خیلی بیشتر از دخترهای مجرد هست و معضل بزرگیه برای زنان …

نه گوگل نیست آمار داخلیه  تو سر و صورتتم نزن  https://www.google.com/amp/s/www.asriran.c ...

تز دکتری از سایتی که معلوم نیست نویسندش کیه؟!!!

درضمن بیشتر آمار ازدواج و تولد بچه هاشون رو داده بود 

و تعداد طلاق ها

آمار یعنی با گروه های دیگه مقایسه بشه 

و ببینی طلاق توی کدوم گروه سنی بیشتره

https://www.salamatnews.com/news/222588/4-گروه-سنی-که-بالاترین-میزان-طلاق-را-به-خود-اختصاص-داده-اند 

اینم به سایت داخلی دیگه 

که البته منبع استناد من نیست ولی خب چون شما علاقه داری برات فرستادم :)

درضمن خیلی زشته که گرایش های مذهبی و سیاسی به نفر رو به مسائل بی ربط مرتبط کنیم

من با افتخار و درخانواده ای کاملا متفاوت این گرایش هارو انتخاب کردم و بهشون میبالم

حالا شما تمسخر کن بیینم چقدر توی پیشترفتتون اثر میذاره تمسخر کردن من :)💜

اينجا مكان مناسبي نيست ٩٠ درصدم فقط ميان درد دل ميكنن هيچكسي بر مبناي حرفاي اينجا نميره طلاق بگيره ...

خب ما هم با ادم های سالم کاری نداریم

آدمی که سلامت روان نداره با حرف های بقیه ممکنه تصمیم های نامناسب بگیره

فقط هم مقصود این سایت نبود گاهی مشورت های اطرافیان بدتر هست

خیلی ها هم زیر ۱۸ سال شروع زندگی مشترک داشتن و زندگی خوبی دارن نمیشه اینطور گفت خیلی به اون طرف بس ...

عزیزم شما که روانشناسی بهتر میدونی که کودک همسری عواقبش برای جوامع چیه پس بهتر نیس نگین که بستگی به طرفین داره و خیلیا زیر هجده ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن؟!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
پارسال یکی از مسئولين آمار ۵۰۰ هزار مطلقه زیر ۱۸ رو داد و خودش ابراز نگرانی کرد  خبر اون مسئول ...

عزیزم من تعداددددد نمیخوام

آمار میخوام

آمار

شما که با آمار آشنایی باید بدونی اینا فرق دارن باهم

شما نسبت عدد این افراد رو با افراد سن های دیگه قیاس 

کن

عجب گیری کردیما😂😂

به خدا من نه خودم نه هیچکدوم از اطرافیانم ازدواج زیر ۰ نداشتیم که حالا بخوام دفاع کنم

فقط گفتم آسیبی که میزنه سن نیست نداشتن توانایی هایت

خب ما هم با ادم های سالم کاری نداریم آدمی که سلامت روان نداره با حرف های بقیه ممکنه تصمیم های نامنا ...

درسته ك افرادي ك علم و تجربه رو ندارند

نبايد مشورت بدن..اما اتهاما سمت اون ادمي هست ك تصميمات مهم زندگيش با اتكا به حرف بقيه است..جلوي دهن هم رو ك نميشع گرفت

💕

من که اطرافم کسی رو ندیدم بخاطر دید جامعه طلاق نگرفته باشه. دیدم که میگن حمایت ندارم کجا برگردم! از ...

عزیزم عمه من راه برگشت نداره ولی توانایی مستقل شدن نداره شوهرش حتی تادم درنمیزاره تنها بیاد.درصورتیکه مدرک آرایشگاهشو گرفته وقتی مجردبود ولی الان اجازه کارنداره ازسمت شوهرش مجبوره بسوزه وبسازه تازه یه شوهربشدت زن باز وهرزه داره که چشش دنبال همه هست الا زن خودش