2777
2789
عنوان

بخارشوی .....لطفا بیاین💕🥰

1193 بازدید | 29 پست

بچها یه شرایطی پیش اومده ک میتونم بخارشوبخرم یا به جاش یه چیز دیگه بردارم....نمیدونم چیکارکنم...ایا استفاده میشه؟یا کارایی خاصی نداره...لطفا کمکم کنین😘

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز دیگه مثلا چی؟

لوازم خونه ...ولی خب چیزخاصی لازم ندارم .یعنی هرچی بردارم ی دومه توخونه دارم اما بخارشوندارم

من دارم  خیلی دوسش دارم  دلم نمیاد ازش زیاد کار بکشم  ولی داشته باشی عالی  ش ...

عع چه جالب .پس میخرم.

من مامانم میگه مهم ترین وسایل خونه بخاطر شوی..چون روی تمیزی خیلی حساسه و بخارشویم بدترین لکه و چربیا ...

واقعا؟

من دور گازم و کابینتای اطرافش افتضاح چربه.چون چهار پنج ماه نتونستم دست بزنم استراحت مطلق بودم.شوهرم اشپزی میکرد الان پاک نمیشه.به فکرم رسیده بود بخارشو بخرم ممکنه این لکه های چربی پاک کنه.چربیا بالای هود.مثل چسب شدن😢

همتای مامانم بودم❤

واقعا؟ من دور گازم و کابینتای اطرافش افتضاح چربه.چون چهار پنج ماه نتونستم دست بزنم استراحت مطلق بود ...

منم بیشتر برا مطبخم میخام واقعا کاشی تمیزکردن سختمه

واقعا؟ من دور گازم و کابینتای اطرافش افتضاح چربه.چون چهار پنج ماه نتونستم دست بزنم استراحت مطلق بود ...

اگر بخارشوی نداری سرکه بزن با تاید چنان برق بندازه خودت کیف کنی ترجیحا بده شوهرت بگو دستای تو قویتره یکم اینجارو بساب 

گاز رو بکش جلو راحتر بتونه بسابه🤣

لوازم خونه ...ولی خب چیزخاصی لازم ندارم .یعنی هرچی بردارم ی دومه توخونه دارم اما بخارشوندارم

بخارشور دارم ولی نمیدونم شاید برگردم عقب نخرم؛ عید به عید لازمم میشه ؛بنظرم انقدرم چیز خاص و فوق العاده ای نیست 

شایدم به جاش مبل‌شور و فرش شور دایسل میگرفتم یا جاروبرقی رباتیک 

از این چیزایی نیست که دائم به دردت بخوره ؛میدونی چی میگم