2777
2789
عنوان

بخارشوی .....لطفا بیاین💕🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 29 پست
بخارشور دارم ولی نمیدونم شاید برگردم عقب نخرم؛ عید به عید لازمم میشه ؛بنظرم انقدرم چیز خاص و فوق الع ...

وای نمیدونم چیکار کنم واقعا ...ولی خب اگ براشیشه و کاشی وچربی خوب باشه مجاب میشم براخریدن.چون شیشه زیاد دارم وتوچربی تمیزکردن واقعا اعصابم خردمیشه چون خیلی حساسم

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بخارشوی نداری سرکه بزن با تاید چنان برق بندازه خودت کیف کنی ترجیحا بده شوهرت بگو دستای تو قویتره ...

سرکه و اب و تاید قاطی کنم؟سرکه قرمز دارم اون.خوبه؟

اره کار خودشه.من اصلا سرپا نمیتونم وایسم

خودش میگه انژکتورشور ی همچین چیزی برای ماشینه میگیرم میارم اون پاک میکنه حالا تا بخره خدا میدونه کی بشه

ولی بخارشو رو طبقه پاینیمون لوازم خونگی داره الان.که زنگ بزنم ی ساعت دیگه میفرسته

همتای مامانم بودم❤

اگه اشتباه نکنم مال من بخار شوی بوش باشه

بوش ک همه چیش خفنه🤗اما این فروشگاهی ک میخام بخرم همه ایرانی ان...مارک ایرانی خوب نمیدونین چیه؟

وای نمیدونم چیکار کنم واقعا ...ولی خب اگ براشیشه و کاشی وچربی خوب باشه مجاب میشم براخریدن.چون شیشه ز ...

برای شیشه خوبه ولی چربی رو آب میکنه ؛چون بخاطر داغ میزنه،چربی رو آب میکنه میاد پایین ؛بعدش باز باید دستمال بکشی ؛شیشه هم همینجوری گرد و خاکشو میشوره میاد پایین ولی بعدش بازم دستمال لازمه 

ولی لعنتی انقدر سنگینه و صداش ناجوره من راضی نمیشم درش بیارم ؛برای من بیم آلمانِ ؛فقط سر خونه تکونی درش میارم 

بازم خودت میدونی ببین تو فامیلتون کی داره برو از نزدیک ببین کاراییشو 

سرکه و اب و تاید قاطی کنم؟سرکه قرمز دارم اون.خوبه؟ اره کار خودشه.من اصلا سرپا نمیتونم وایسم خودش م ...

ما که تازه اسباب کشی کرده بودیم 

انگار نفر قبلی هیچ کاری نمی‌کرد 

پشت در حموم جلبک بسته بود🤮

دیگه خودتون آشپزخونه رو در نظر بگیر با کارتک تمیز کرد شوهرم 

آره سرکه و تاید بزن بعد بخارشوی بگیر روش بعد باید با یه کارتکی چیزی بتراشید البته اگر به شدت خونه قبلی ما باشه 

اگر نه دستمال بکشید میره 

فقط برای استفاده از بخارشوی کمی دقت کن در مخزن رو خوب ببند و زیاد ازش کار نکش چون مامانم بی ملاحضه  ازش کار کشیده بود از شدت داغی آب قسمت طی اش آب شده بود چون پلاستیک هستش حالا از نوع خوب فلز نیستن که 

حالا مادرم بنده خدا اولین بار بود و بی تجربه حرف ۱۵ ۲۰سال قبله تازه مد شده بود ما هم ندید بدید هی اینجارو سابید هی انجارو سابید🤣🤣🤣🤣

من خیلی گشتم تا بخارشوی خوب گرفتم 

رو مارک حساس باش

ما که تازه اسباب کشی کرده بودیم  انگار نفر قبلی هیچ کاری نمی‌کرد  پشت در حموم جلبک بسته ...

😂😂😂فکر کنم اگ من بخرم مثل مامان شما باشم😆😅دیگ فقط خودمونو باهاش برق نندازم 

برای شیشه خوبه ولی چربی رو آب میکنه ؛چون بخاطر داغ میزنه،چربی رو آب میکنه میاد پایین ؛بعدش باز باید ...

والا زن داداشام ک میگن خوبه ولی سالی یبار😫مامانم راضیه نمیدونم چ کنم.