2777
2789

سلام عزیزانـــــــــم

با یه دختری دوستم ک مامانش فوت شده تاحالا ندیده بودمش هیچــــوقت

فقط عکسشو دیدم یک شب به دلم بارید براش فاتحه بخونم بعداز اون فاتحه

همش تو ذهنم بود باید براش قرآن بخونم و روز به روز بیشتر این فکر میومد تو ذهنــم منم مرتب واسش موقع‌هایی که بتونم یاسین و زیارت‌عاشـــورا و فاحته میخونم همین امشبم خوندم چنددقیقه پیش

هـــمــــش حس میکنم امشب زیارت عاشورا و یاسین ک خوندم بهش نمی‌رسه😧😭😭😭😭😭😭

فکرکنم حدود۵۵سالش بوده نه دخترش که چیزی از مامانش میگه که من دلم بسوزه نه اصلا 

خودم خیلی دوسش دارم با اینکه ندیدمش

امــــا خودم خیلی دوسش دارم و هروقت بتونم براش یاسین یا فاتحه میخونم

حتی بعضی وقتا نگاعکسش میکنم یه دل سیر گریه میکنم و عکسش میبوسم مثل امشب😭😭

همش دلم میخواد بدونم خاکش کجاس برم سرخاکش دلم میخواد براش حلوا بدم یا برم مسجد براشادی روحش زیارت عاشورا یا نادعلی پخش‌کنم

یعنی کلا دوسش دارم حتی یکبار دخترش راجب مامانش چیزی نگفته ک مهربون بود یا چیزی ک من بخوام دلم بســــوزه

ممکنـــــه اونم از اون دنیا داره صدام میکنه ک براش قرآن بخوونم؟؟؟😭😭❤❤

نــــمی‌خوام از خودم تعریف کنم اما من اهل نمازم ممکنه خودش داره منو صدا میزنه؟خیلی عجیبه این حجم از علاقه چندماهه همین حسو دارم نه یکی دو روزه ک بگم جو گیر شدم

خیلییییییی بهش علاقه دارم و افسوس میخورم زنده نیست شاید اگر بود خیلی خاله‌ی خوبی برام میشد و باهاش دردل میکردم

خودم در تعجب هستم که چرا اینهمه دوسش دارم؟؟؟؟؟؟دلیل این همه عشق و دوست داشتنی ک بهش دارم یعنی چی میتونه باشه؟

لطفا واسه شادی روحش صلوات یا فاتحه بخوونید

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ناراحت نمیشی بگم خودت مشکل داری

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو دخترشو بگیر دیگ

من دخترم دخترش هم دختره جای خواهرمه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

نوشتی با ی دختری دوستم

خب با یک دختری دوستم 

یعنی شما دوست دختر ندارید که جای خواهرت باشه؟وا خب مثلا مریم و زهرا دوست باشن میشه چی؟