2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رقص خیلی خوبه

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

سلام ..

من قبلا باشگاه میرفتم ۱۰ سال و یک قدمیه مدرک مربیگری نرفتم چون اجازه نداشتم ..

الان چند ساله توی خونه انجام میدم 

اول اینکه آب زیاد میخورم 

دوم کربوهیدرات و شکر و شیرینی و تنقلات مثل پفک چیپس بستنی و نوشابه رو یا ب صفر یا ب حداقل رسوندم..

هرروز دابل اسپرسو میخورم تلخ بدون افزودنی 

ساعت ۵ عصر میرم پارکینگ با پیاده روی دور پارکینگ شروع میکنم ۱۰ دیقه بعد سرعتمو زیاد میکنم انگار روی تردمیلم و ی رب هم با سرعت انجام میدم .. ی لیوان آب ملایم میخورم 

بعد از اون حلقه میزنم ۲۰ دیقه دوباره آب میخورم ..

دمبل نیم و یک کیلویی دارم و روی بازوها و شکم و زیر شکم ایستاده کار میکنم و این تمرینا تا یک ساعت و یک ساعت و ربع طول میکشه .. 

تا دوساعت بعد از تمرین چیزی جز اب نباید بخوری چون جذب میشه ..

ساعت ۸ ی بشقاب سبزیجات و دو تا فیله ی مرغ کبابی میخورم و دیگ تا اخرشب جز اب و میوه مواد پرکالری تعطیل .. 

قبل خاب هم چون من شب زنده دارم ساعت ۲ونیم دوباره ۲۰تا ۳۰ دیقه حلقه میزنم بعد اب میخورم و تاتامی روی زمین میزارم ۱۰۰تا حرکت شکم و ۱۰۰ تا زیر شکم ۱۰۰تا بازو ۱۰۰تا سینه انجام میدم و آب میخورم و تا ۳و نیم میرم میخابم .. 

صبحانه نون سنگک ی کف دست با تخم مرغ ابپز و یک تکه پنیر میخورم و یه چای با دوتا خرما 

تا ظهر دیگ چیزی نمیخورم جز آب 

ناهار هم هرچی باشه میخورم قبل سیر شدن کنار میرم هرچند کلا کم غذام .. 

و ۸ ساله وزنمو بااین روتین روزانه و شبونه روی ۶۲ نگه داشتم با قد ۱۶۸ .. 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊