2777
2789
عنوان

کار روانپزشک حرف زدنم هست؟

236 بازدید | 16 پست

یا فقط دارو تجویز میکنه؟

خیلی مشاورا درپیتین

بیسواد و دوزاری

این روانپزشکی ک دیدم از طرز رفتار و حرفاش حس کردم حالیشه

ولی وقتی رفتم همه چیو خلاصه کردم ک بدونه چی تجویز کنه فک میکردم کارش فقط اینه 

بنظرتون یبار دیگ وقت بگیرم ک فقط باهاش صحبت کنم؟

نه اون کار روانشناسه روانشناسا بیشتر رو حوضه ی رفتار کار میکنن و روانپزشکا بیشتر دارو میدن 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش کسی که دکترای روانشناسی بالینی یا سلامت داشته باشه و حتما عضو نظام روانشناسی باشه

پول میخواد

اینایی ک میگم مشاوران دانشگاهن

مفت نمیرزن

خاک تو سرشون

یه مشت احمق ک راهکارهای غلط بلدن بدن

اخه من یکجایی خوندم روانپزشکا کار تراپی هم انجام میدن

نه عزیزم تراپی کار روانشناسه روانشناسا باسواد ترن تو این حوضه و روانپزشکا باسواد ترن از نظر کنترل فیزیولوژی بیماری اگه دنبال تراپی هستین با یکی که دکترای روانشناسی داره صحبت کنین 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

روانپزشکان به ریز علائم وتمام صحبت‌ها گوش نمیدن وکلا ده دقیقه بیشتر وقت نمی ذارن وسریع دارو تجویز بعضیاشون ارجاع میدن پیش روانشناس. 

بعضی مطب ها تو اتاق مجاور شون یک روانشناس دارن که اول اون شرح حال وصحبت نیم ساعته میذاره وفرمی رو مینویسه ومیده بیمار  تاهمراهش ببره پیش روانپزشک.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

نه عزیزم تراپی کار روانشناسه روانشناسا باسواد ترن تو این حوضه و روانپزشکا باسواد ترن از نظر کنترل فی ...

آخه خیلیا ازین راضین 

موقعی ک تو مطبش متنظر بودم میدیدم چقد وقت میذاره برای مراجعا چقد دیر میان بیرون

روانپزشکان به ریز علائم وتمام صحبت‌ها گوش نمیدن وکلا ده دقیقه بیشتر وقت نمی ذارن وسریع دارو تجویز بع ...

آخه روانشناس درست حسابی از کجا گیر بیارم

میترسم کلی پول بدم توزرد از آب در بیاد

آخه اگ جیبم پر بود ک غمی نبود

عمرا پامو میذاشتم تو کلینیک دانشگاه

بخدا ی مشت بیسواد جمع کردن مغز دانشجوها رو مسموم میکنن

آخه روانشناس درست حسابی از کجا گیر بیارم میترسم کلی پول بدم توزرد از آب در بیاد آخه اگ جیبم پر بود ...

متاسفانه روانشناس وروانپزشک حاذق ودلسوزی که وقت کافی بذاره خیلی کم هست . حتی با پول. کاربلداشم ویزیتشون بالاست هیچ یا بیمارجدید قبول نمیکنن یا ماه ها باید تو نوبت بود😞

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲