ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه من یکجایی خوندم روانپزشکا کار تراپی هم انجام میدن
نه عزیزم تراپی کار روانشناسه روانشناسا باسواد ترن تو این حوضه و روانپزشکا باسواد ترن از نظر کنترل فیزیولوژی بیماری اگه دنبال تراپی هستین با یکی که دکترای روانشناسی داره صحبت کنین
آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
روانپزشکان به ریز علائم وتمام صحبتها گوش نمیدن وکلا ده دقیقه بیشتر وقت نمی ذارن وسریع دارو تجویز بعضیاشون ارجاع میدن پیش روانشناس.
بعضی مطب ها تو اتاق مجاور شون یک روانشناس دارن که اول اون شرح حال وصحبت نیم ساعته میذاره وفرمی رو مینویسه ومیده بیمار تاهمراهش ببره پیش روانپزشک.
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
آخه روانشناس درست حسابی از کجا گیر بیارم میترسم کلی پول بدم توزرد از آب در بیاد آخه اگ جیبم پر بود ...
متاسفانه روانشناس وروانپزشک حاذق ودلسوزی که وقت کافی بذاره خیلی کم هست . حتی با پول. کاربلداشم ویزیتشون بالاست هیچ یا بیمارجدید قبول نمیکنن یا ماه ها باید تو نوبت بود😞
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲