2777
2789
عنوان

پسر هول و بی ناموس

471 بازدید | 20 پست

چند وقت پیش منو دوستم وقتی خونشون بودیم رفتیم بیرون سوپری چندتا خوراکی بگیریم بعدش سر راه چندتا پسر هول و تیکه بنداز جلودر خونشون بودن و فوققق العاده ذهن کثیفی داشتن موقع برگشتن یکیشون بهمون تیکه انداخت بار اول توجه نکردیم بار دوم سنگ مینداخت جلو پامون و میدویید دنبالمون بعد چند متر دوباره وایمیساد سه نفرم بودن دوستم اعصابش خورد میشه بهشون میگه بی پدر و مادرا اینا هم بهش فحش ناموس میدن دوست منم قاطی میکنه اونم فحش میده منم با کلی بد بختی جداش کردم سر راه که رسیدیم جلوی در مجتمع پسره افتاد دنبال دوستم گرفت یقشو زد زیر گوشش جلوی جدول بعد دوستم پاش میگیره به جدول و میوفته ولی اعصبانی تر از قبل داد میزنه بهش فحش میده که چرا دست روی دختر مردم بلند میکنی اونم محکم با اگد میزنه توی پاش جوری که وقتی امد خونه کل زانوش خونی بود خدا لعنتشون کنه  توی این موقعیت باید چیکار کرد بیش اینجور ادم ها...؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه واقعا ندید گرفتن همچین آدمایی از همون اول باعث ضایع شدن خودشونه انگار که وجود ندارن چرا شان خودتون رو با دهن به دهن گذاشتن این افراد پایین میارید؟؟

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
من میزنمشون اگ فک میکرد زورشونو داره بهش حمله میکرد درغیر این صورت اشتباهه دهنب دهنشون بشه

نه زورمون نمیرسید سن بالا بودن و جوگیر ولی فحشای خیلی بدی میدادن دوستم کلا قاطی کرد 

باید جوری رفتار کرد که انگار وجود ندارن. بی محلی و سریع عبور کردن. اگر قصد تعرض داشتن جیغ زدن و کمک خواستن از مردم . کمک خالی هم نه باید بگه کمک این پسر  داره اذیتم میکنه . 

نه زورمون نمیرسید سن بالا بودن و جوگیر ولی فحشای خیلی بدی میدادن دوستم کلا قاطی کرد 

اگ هم محله این میتونست همونجا زنگ بزنه پلیس بیاد بعدم شکایت کنه بگه داشت خفتم میکرد