2777
2789
عنوان

پسر هول و بی ناموس

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 20 پست
اگ هم محله این میتونست همونجا زنگ بزنه پلیس بیاد بعدم شکایت کنه بگه داشت خفتم میکرد

نمیتونست زنگ بزنه اصلا ما شوکه شده بودیم دوستم هم خیلی درد داشت اصلا درست راه نمیرفت با بدبختی و داد بردمش خونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید محل نمیدادید وقتی یه چیزی میگید عین وحشیا حمله میکنن هر بلاییم ممکنه سرتون بیارن حالا که زد تو گوشش باید داد و هوار میکردید طوریکه مردم جنع شن و پلیس خبر کنن نه که تو فقط نکاه کنی اونم کتک بخوره

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی
باید محل نمیدادید وقتی یه چیزی میگید عین وحشیا حمله میکنن هر بلاییم ممکنه سرتون بیارن حالا که زد تو ...

نمیشد منو دو نفر دیگه تحدید میکردن هی میومدن سمتم جیغ هم میزدم ولی اگرم کسی میشنید نمیومد انگار مردم امده بودن سینما

نمیشد منو دو نفر دیگه تحدید میکردن هی میومدن سمتم جیغ هم میزدم ولی اگرم کسی میشنید نمیومد انگار مردم ...

نمیدونم چرا اینجوری شدن این مردم چه دلیلی داره واقعا انگار سر شدن هر اتفاقی میفته فقط نگاه میکنن

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی