2777
2789
عنوان

متاهلا کمک

411 بازدید | 22 پست

شوهر من اخلاقای خوب زیاد داره اما اخلاق بدشم اینه عصبانیتاش خیلی شدید و بد دهن میشه از اونورم خیلی حساسه رویچیزایی مثلا چرا موقع سلام کردن بلند نشدند یا چمیدونم از این ریزه کاریا 

بعد حالا مامانم و مادر شوهرم عصر خونمون بودن مادر شوهرم خواست بره خداحافظی کرد و تو هال از مامانم و رفت مامانم تا دم در نیومد شوهرم عصبانی شد و غر غر که چرا مامانت عزت نذاشت چرا موقع حرف زدن مامانم سرش  تو گوشی بود فک کردین کی هستین و.... مامانم فک کنم فهمید یه چیمون هست اما دقیق نمیدونه سر چیه گفتم بش مریضه شوهرم از بس عنق شد 

حالم بده چی بگم بهش خب طوریه مگه که نیاد بدرقه من میزبانم 

بعدم من کلی به خواهرش و مادرش عزت میزارم و هی کوتا میام بخاطر بحث نکردنمون گلایه نمیکنم بعد اینم شوهرمه نمیدونم بگم بش یا عصبانیه وایسم چیکار کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر منم اینجوری،یه ذره ظریف کاری داره ولی من میزارم وقتایی که کاملا حالش خوشه،تو خنده هاش بش میگم، ...

متاسفانه شوهر من کینه اییه 

بعدم خب الان جلو مامانم اینجوری میکنه بعد فردا دوباره خوب باشه و قربون صدقه چه فایده داره زهر متر خودم و خانوادم میکنه 

بقیه موقع ها هم که دلشوره دارم چیزی پیش نیاد این سگ شه 

خیلی وقتایی که خوبه واقعا خوبه ها عالیه ولی کارایی میکنه که میشه گاو نه من شیر ده  چیکارش کنم ...

این اخلاقی ک گفتی برا من یکی غیر قابل تحمله 

چون من آدمی هستم ک کوتاه نمیام 

شمام برو مشاور عزیزم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
وای ازون انتظاریای پدر دراره ببین هرچقدم رعایت کنی اخرش یه چی از توش درمیاره

آره دیگه هر چی میشه منت میزاره من فلان کردم بقیه نکردن هر چی ام میگم تو هم مثل بقیه باش فایده نداره یهو میزنه نابود میکنه حد وسز بلد نیس 

از همین خستم که هر چی هم رعایت کنم هر کاری کنم اخرش گیرم خستم واقعا خستم  متنفر شدم ازش دلم میخواد اصلا خونه نباشه دیگه 

چیکارش کنم