2777
2789
عنوان

متاهلا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا میفهممت

شوهر منم خیلی مرد سالاره

دقیقا گاو نه من شیرده

مادر شوهرم هم خیلی بازیگره جلو شوهرم خیلی خوب و مهربون ولی نگم برات پشت سر چجوری مغز شوهرمو شستشو میدن

شوهر من کارش جوریه که بعضی روزا نمیره و معمولا عصرها میره تا نیمه شب ، اینا تو روزا اصلا زنگ نمیزنن که با همیم ولی عصر که میشه فکر میکنن اون روز هم سرکار رفته همشون شروه میکنن دونه دونه زنگ زدن

خیلی با اینجور آدما زندگی سخته

ی مشاوره میگفت هیچ موقع خانواده شوهرتون با خانواده خودتون دعوت نکنید فک کنم بخاطر همین چیزاش میگفته

دعوت نکردم مادر شوهرم یهو پاشد اومد میدونست مامانم خونمونه 

اصلا دوست ندارم با هم باشیم 

از این ببعد جدا جدا دعوت کن نزار باهم بیان

میدونی دعوت نمیکنم مامانم شهر دیگه اس اومده بم سر بزنه چند روز اینجاس مادر شوهرم خودشو دعوت کرد پاشد اومد خونمون وگرنه که اصلا دلم نمیخواد با هم بیان

کاملا میفهممت شوهر منم خیلی مرد سالاره دقیقا گاو نه من شیرده مادر شوهرم هم خیلی بازیگره جلو شوهرم ...

یعنی انگار شوهر منو و مامانشو توصیف کردی 

واقعا سخته ما روزای سختی رو گدروندیم چه بلاهایی با نقش بازی کردن سر ما نیاورد مادرش خدا روشکر جوری شد کمتر شد ارتباطمون وگرنه تا طلاقم میرفتیم 

ولی خب اخلاق گند شوهرمم هست خسته میکنه آدمو 

چجوری میگدرونی چطور کنار میای 

چیکار کنم موندم بخدا 

دلم میخواد ولش کنم برم اما خب بچه و زندگیو نمیشه که 

خیلی خیلی خیلی  نمیخوامش دیگه 😔

سلام  درظاهر بگو باشه زیر پوستی و باارامش و ملایمت کارخودتو بکن خیلی بله چشم قربان بگی تا صد سال اسیری

کم کم قلدری ازسرش میفته نترس