2777
2789

کسایی که با موفقیت بقیه خوشحال میشن

و به کسی حسادت نمیکنن

از بقیه تعریف و تمجید میکنن و خوبه همه رو میخوان

چندتا شونو دیدم با اینکه اوضاع خوبی نداشتن یهویی یه جا زندگیشون زیر و رو شده.انگار خدا یه جا یهویی جوابه خوش ذاتیشون رو میده

واقعا خیلی سعادت میخواد اینطور آدمی باشی

یه جا خوندم که نوشته بود

اگه میخوای ذاتتو بشناسی ببین حالت با خبر موفقیت بقیه چطوری میشه.

کاربری برای دونفره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زیبا بود. قصد تعریف از،خودم رو ندارم ولی،به عینه خودم تجربه کردم. که،خداوند،ناظر اعمال،ماست .و سر،موقع جواب خوبی،ها،و،بدی های همه رو میده. بیخود،نیست که میگن تو نیکی کن،و،در دجله انداز که،ایزد در بیابان دهد با

...

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
صدرصد میشه فقط صبر کن

امیدوارم🌿ولی یه سری حرفا خیلی دلمو شکوند بعضیا بم گفتن مثلا میخوای بگی خیلی خوبی باشه تو خوبی ما بدیم و...این حرفا زیاد شنیدم درصورتی ک کاری بهشون ندارم و اتفاقا همونایی ک دلم میخواست خوشبخت شن اونا برا من خوب نخواستن و بارها حسادتشونو دیدم

‌‌‌

چه جالبه تاپیکت و این که من امروز داشتم با همکارم در همین باره حرف میزدم و همینا رو می گفتم کارما و اینا...

اون می گفت که خیلی وقتا این جوری نیست و ...

به نظرم تاپیکت امروز نشونه و مهر تایید بود برام🥰