2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

9147 بازدید | 428 پست

سلام چطوری؟ 

اگر قصد فروش محصولی داری یا میخای کیفیت محتوات رو بالا ببری بمون تو تاپیک. 

تاپیک پربازدید قبلی با اون کاربریم بود که تعلیق شد . خیلی ها بعد اون سوال داشتن و تگ میکردن.  

آخر اگر استقبال شد به یه آنلاین شاپ از طرف ادیتور خود پیجم جایزه میدم.  ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

شما بگید به کی جایزه بدیم؟  🥇

تاپیک قبلی میزارم برید بخونید اگر سوال دارید اینجا بپرسید نه اونجا . 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10419123/کی-دنباله-کار-هست

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من میخام آنلاین شاپ اکسسوری بزنم ،جنس هم سفارش دادم الان منتظرم تا برسه دستم و پیجم رو بزنم البته داخل ایتا هم میخام فعالیت کنم ،فعلن ۲ تومن جنس آوردم،آنقدر بعضی ها گفتن نمیشه منم گفتم پس از سرمایه کم شروع کنم ،البته ۲ تومن خوبه 

عزیزم من میخام آنلاین شاپ اکسسوری بزنم ،جنس هم سفارش دادم الان منتظرم تا برسه دستم و پیجم رو بزنم ال ...

عالی عزیزم حتما باید بخونی تاپیک قبلیمو 

ولی چندتا چیز عوض شده اونه ریلز جذابه 

عکس کارات داری؟ 

راحب مسابقه هم نظر بده

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
پیشنهادی برام داری؟البته خودم چند روز خیلی درمورد باید ها و نباید ها و فعالیت تو اینستا خوندم که کمک ...

بهترین و مهم ترین حرف 

نگاه به ویو و لایک نکن فقط ادامه بده 

فقط یه شانس داری اونم فیلم و عکسه اونو خراب نکن

عالی عزیزم حتما باید بخونی تاپیک قبلیمو  ولی چندتا چیز عوض شده اونه ریلز جذابه  عکس ک ...

اره عکس کارها رو دارم ولی هنوز به دستم نرسیده که خودم عکسبرداری و تولید محتوا کنم