جملات انگیزشی قلمبه سلمبه و مبهم و غیر ممکن که تو اینستاهو کتابای روانشناسی زردو... اینا هس مثل پروا ...
و اینکه به خاطر عوامل بیرونی مثل دیگران نمیتونی درس بخونی ،زمانی واقعا و بدون احساس سختی شروع به درس خوندن میکنی که یک حس اجبار و نیاز درونی به موفقیت داشته باشی و اجبار هایی که از سمت بیرون بهت تحمیل میشه کار ساز نیستن
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
وقتی از درس خوندن خسته شدین به جملات و فیلمای انگیزشی دل خوش نکنین فقط کافیه مدتی استراحت کنید و کارایی که بهشون نیاز دارید بکنید و بعد باز ذهن باز ادامه بدین درس خوندن رو
تو زمینه های مختلفم اهداف بلند مدت و دور دست برای خودت تعیین نکن که بی انگیزت میکنه هرچی اهداف نزدیک تر و قابل دسترس تر باشن بهتره مثلا به جای برای یک ماه برنامه ریزی کنی برای یک هفتت یا دوسه روزت برنامه بریز تا بهشون برسی