2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخام بچه داشته باشم خودم میارم سوالم مربوط به سنم بود

خب میتونی راحت از یه متخصص زنان و زایمان مشورت بگیری بعد اقدام کنی 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چند سالتونه ینی ۴۴ می خواید بچه بیارید

الان ۳۶ هستم 

فعلا قصدشو ندارم 

شاید ۴۴ بیارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم هدف نمی دونم شما برنامه ت چیه کی ازدواج کردی

کمال فردی

شاد بودن

رشد

خوش گذروندن

و لذت ردن از زندگی

38 سالگی ازدواج کردم

الان42 هستم

با خودم فکر کردم بخوام منطقی باشم و اصلا شرایط فردی ام رو مد نظر نگیرم اون بچه در 43 سالگی ام به دنیا میاد

تا 10 سالگی اش خب عادیه و شیرین مامان  باباست.

تازه اگه سالم باشه

ولی ایا من حاضرم در 61 سالگی بشینم یک نوجوان رو اماده جامعه کنم؟ جامعه ای که دو دهه اخیر با سرعت برق رشد کرده و حتی نوجوان های الان خیلی جاها از من عالم تر هستند؟

یا نه بچه ام رو از نظر مالی تامین میکنم که عذاب وجدان نگیرم و ولش میکنم؟

این الگوی دوم رو زیاد توی جامعه میبینیم

تهش دیدم ترجیحم اینه بالای 60 سال بازنسته بشم و کیفیت زندگی ام رو بهتر کنم و چالش جدید  از جنس فرزند نداشته باشم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چند ساله متاهلی

۱۶

البته ۱۱ ساله رسما ازدواج کردم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شرمنده ولی نه ببخشید ک اینو میگم ولی کسی که الان40سالشه نهایتا 60سال عمر میکنه قرار نیس یه بچه 20سا ...

این چه حرفیه آدم بوده تو نوزده بیست سالگی مرده و بچه اش بی مادر شده آدم هم هست نود سالشه و هنوز زنده و سرحاله این پیش‌بینی ها اصلا منطقی نیست

وااا از کجا معلوم تا ۶۰ سالگی عمر کنه بنده خدا؟؟؟ چطور اینو پیش بینی کردی؟؟

عزیزم من اینو تجربه کردم و دیدم

عمه من توی چهل سالگی بچه اورد اول اینکه بچش کلاس چهارمه باباش فوت کرده

کاری ب این ندارم اصلاصد سال هم عمر کنن ولی یه مشکلاتی هس

الان پسر عمم نمیزاره مامانش بره باهاش مدرسه یا جلسه چیزی باشه بهش نمیگه 

ازش پرسیدیم میگ مامانم پیره دوس ندارم بچه ها ببیننش(عمم از لحاظ ظاهری متوسطه قیافش یکم از سنش پایین تر میزنه ولی خب نسبت ب مادر بچه هایی ک 25یا30هستن پیر تره) 

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
این چه حرفیه آدم بوده تو نوزده بیست سالگی مرده و بچه اش بی مادر شده آدم هم هست نود سالشه و هنوز زنده ...

عزیزم علتی دیگ داره که جواب اون دوستمونم دادم بهتره بخونین

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
2790
2778
2791
2779
2792