2777
2789

بله صد درصد چون عاشق بچه ام واینکه مگه چه اشکالی داره من یکی از خاله هام تو چهل و پنج سالگی بچه چهارمشو حامله شد الانم بزرگ شده یازده سالشه ...مگه حتما باید تو سن پائین بچه دار شد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرمنده ولی نه

ببخشید ک اینو میگم ولی کسی که الان40سالشه نهایتا 60سال عمر میکنه قرار نیس یه بچه 20سالگی درد بدون پدرومادرو تحمل کنه

به غیر از این نوع تفکراتونم بخاطر اختلاف دهه ها خیلی فرق میکنه

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

ما تقریبا هم سن هستیم

من نمیخوام بیارم

چون بچه رو هدف زندگی نمیدونم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
زودتر  عقیم نشی

عقیم؟  

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شرمنده ولی نه ببخشید ک اینو میگم ولی کسی که الان40سالشه نهایتا 60سال عمر میکنه قرار نیس یه بچه 20سا ...

وااا از کجا معلوم تا ۶۰ سالگی عمر کنه بنده خدا؟؟؟ چطور اینو پیش بینی کردی؟؟

اگه شرایطشو داری و خودت و همسرت علاقه و آمادگی داری خوبه 

من تا ۴۴ قصدشو ندارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه همه شرايطتون مخصوصا روحي و رواني خوبه بله حتما 😍من تو سن شما بچه دار شدم و همه مدله خداروشكر انرژي دارم و براي بچه م انرژي ميزارم حتي مربي مهدش هم هميشه ميگه كاش ماماناي دهه بيست سالگي مثل شما بودن