2777
2789

خیلی حرف نزنههه 

یبار آرایشگاهی که همیشه میرم ، نرفتم ، رفتم جای دیگه ، یعنییییی انقددددد حرف زد سردرد گرفتممممم ، عکس بچه هاشو آورده نشون میده میگه خوشگلن ، درباره مو و قیافه من نظر میده اینجور‌یه اونجوریه ... گوشی منو گرفته ازم عکس انداخته‌ اول و آخر کار میگه فرقی که می‌کنی رو ببینی ... 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

کلااا زیااااد حرف زدن دوس ندارم ، پدرمو درآورد نکبت🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه گرون باشه دوم اینکه خیلی حرف بزنه و همش سوالات خانوادگی بپرسه خیلی بدم میاد سوم اینکه هم ...

من خودم سالن دارم، واقعا این ادما رو مخن😂 قبلا ک خودم مشتری سالنای دیگه بودم میدیدم طرف اینجوری میخواستم خفش کنم😂

به خواسته مشتری احترام نزاره به طرف میگی ابرو هامو کوتاه نکن زارت کوتاه میکنه 

میگی پنج سانت موهامو کوتاه کنیا ولی نصفشو میزنه میره 

اول کار یه قیمت میده بعدش دبه در میاره که متریال زیاد استفاده کردم قیمتو دو برار میکنه خب شاید من اون لحظه اون همه پول همرام نیست تو اول کار گفتی سیصد میشه الان میگی یه تومن😐

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

قیمت بالا بگه

الکی از خودش تعریف کنه و بعدش گند بزنه

پشت سر مشتری صحبت و غیبت کنه

تمیز نباشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

اخلاق بد

تمیز نبودن

منصف نبودن

اینکه بخواد همش غیبت این و اونو بکنه 

بعضیا رو دیدم مثلا جلوی یه مشتری قربون صدقه و تاییدش می کنن تا پاشو میذاره بیرون پشت سرش حرف می زنن، خیلی کار زشتیه اون آدم از چشمم میفته

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

فس فس کنان کارتو راه بندازه و اینکه برخلاف میل خودت کاری برات انجام بده..مثلا بگی من این مدل شنیون نمیخوام اصراااار اصراااار که بذا انجامش بدم

من عقدم بود تو آرایشگاه با خانمه دعوام شد آخرش چون میخواست موهام رو که خیلی بلندم بود حالت پفکی بالا سرم درست کنه🥴

🌱🕊🖤
من ارایشگرم و 99 درصد مشتریها با کار خوب و تبلیغ میان

نه گلم منظورم از تبلیغ اشتباه گفتم

مثلا من میرم آرایشگاه میگم اومدم موهامو کوتاه کنم بعد آرایشگره در حین کوتاهی میاد از کارهای آرایشگاهش تعریف و تمجید بیخودی میکنه مثلا میگه حالا که موهاتو کوتاه کردی بیا روی سرت یه مش در بیاریم😑😑😑 انگار مثلا عقل خودم نمیرسه

یا میگن واه واه چه ناخونای زشتی داری بیا ناخوناتم درست کنیم برات😑😑😑😑

منظورم از تبلیغ این بود 

البته من خواهرم خودش آرایشگره و من خیلی واسه خواهرم مانکن شدم و زیاد داخل آرایشگاه ها میرم و این موارد برام پیش میاد

نشستم خواهرم داره منو آرایش میکنه یهو از اونور ناخن کاره میگه واه واه چه ناخون های زشتی بیا برات ژلیش کنم😑😑😑 دلم میخواد اون لحظه طرفو خفه کنم انگار خودم عقلم نمیرسه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

کثیفی و بهداشتی نبودنش‌ . دوستم ارایشگر بود بخاطر همین دیگه سمتش نمیرم. ابروهامو بند بندازن خیلی بدم میاد فقط جایی حاضرم برم که با تیغ و قیچی کوتاه کنه ابرومو. البته ۴ساله ارایشگاه نرفتم کلا. خودم ابروهامو تمیز میکنم. موهامم شوهرم کوتاه میکنه

من خودم سالن دارم، واقعا این ادما رو مخن😂 قبلا ک خودم مشتری سالنای دیگه بودم میدیدم طرف اینجوری میخ ...

بیشتر قشر ناخن کار این کارو میکنن با عرض پوزش 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤