سلام دارم میمیرم از استرس. قلبم داره ازجا کنده میشه تمام تنم داره میلرزه بچه هارو خوابوندم میخواستم بخابم دیدم یه صدایی میاد خونه ما نزدیک فرودگاه هست فکر کردم صدای هواپیماست بعدش دیدم نه زمین زیار دلم داره میلرزه سریع جیغ کشیدم همسرم پسر بزرگم و من پسر کوچیکمو بغل کردیم زدیم بیرون نیم ساعت گذشته ولی همچنان نفسم بالا نمیاد خدا کنه برای کسای دیگه اتفاقی نیفتاده باشه وای خدا مردم زلزله چقدر وحشتناکه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یاد زلزله تهران افتادم اونم صدای بدی داشت وخیلی ترسناک بود
من بیشتر از زلزله از صداش ترسیدم
سوره واقعه رو بخون یا دستت رو بذار رو زمین و ۷بار حمد رو بخون
میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمیکردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/