2777
2789
دقیقا منم اون وقت دختر نکبتش باید از روز اول اسرار کنه خونه بخرن براش روز عروسی اعلام کردن میخاستم د ...

نه زنگی نه چیزی دم به دقیقه پشت درن تازه بعد دعوا یاد گرفتن در باز نکنند بلد نبودن

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

نه زنگی نه چیزی دم به دقیقه پشت درن تازه بعد دعوا یاد گرفتن در باز نکنند بلد نبودن

من گریه کنم شوهرم خروپف  

هی بخوابن سیر نمیشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار کنم  دیگه کلا دلم صاف نمیشه

والا ادم نمیشه برا زندگی کسی نظر بده ولی من خودم اگه شوهرم منو بزنه یا بهم حرف ناجور بزنه اونم نه درحد حرف زشتی که همسر شما زده ولش میکنم میرم

ساختن با ادمی که دست بزن داره فقط نابود کردنه خودتونه

ما تو یه اپارتمان هستیم وقتی کسی بخواد بره خونه اونا باید از جلو خونه ی ما رد بشه معمولا تو نود درصد موقع مثل بلانسبت شما حیوون سرشونو میندازن میان داخل اصلا نگاه نمیکنن که تو لباس داری یا نه خونت مرتب هست یا نه اصلا فکر نمیکنن شاید منو شوهرم درحال انجام کاری باشیم فقط میان داخل

در خونمون قدیمیه و یه شیشه وسطش داشته که اونم شکسته و من خودم پرده زدم ولی چه فایده وقتی پرده هم کنار میره

دبیرستان که سخت بود ولی نه اینطور(بهتره کلا نگم سختی یطوری حالت دست و پا گیر شده این درسا) حالا من ...

من تجربیم الان یازدهمم و نمونه میخونم پدرم در اومده بخاطر سختی درسا نه بخاطر برنامه ریزی اشتباه مدرسه و دبیران بیسواد و مدرسه ای که به جای فعالیت آموزشی بیشتر پرورشی فعالیت میکنه و همه درسامون رو هواس مخصوصا تجربی...

توان اعصاب ندارم حامی ندارم وگرنه دوست داشتم سال آینده برم اقدام بعد این کتک که جلو پسرم خوردم توبه ...

توروخدا یه بچه دیگه رو بدبخت نکنین پسرتون اگه بزرگ باشه همیشه یادش میمونه من مامانم با بابام هیچوقت دعوا و کتک کاری نکردن بابام هیچوقت بی احترامی نکرده به مامانم اما حاضرم قسم بخورم تک به تک دعواشون رو یادمه تو این ۱۷ سال چه برسه زدوخورد  

من تجربیم الان یازدهمم و نمونه میخونم پدرم در اومده بخاطر سختی درسا نه بخاطر برنامه ریزی اشتباه مدرس ...

دیگه خب بدتر😕

تو به روش خودت و آموزشگاهی که برای آزمون بهش مراجعه کردی پیش برو عزیزم

توروخدا یه بچه دیگه رو بدبخت نکنین پسرتون اگه بزرگ باشه همیشه یادش میمونه من مامانم با بابام هیچوقت ...

من رفتم مشاوره هم فراموش کردم هم گذشت کردم هم خوب شدیم هم جبران کرد انشاالله دیگه پیش نیاد