نگین_79_68 مدیر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8843 عنوان کی بیداره | مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 84 پست دلم گرفته قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱 1402/08/30 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاط۲۲ عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 414 هرچی میکنم خابم تنظیم نمیشه تاصب بیدارم بعدتاظهرخابموبقیه روز کسلم بی حوصلم لعنتی هرچی میکنم شبا خاب ب چشمم نمیا
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8843 پول هیچوقت همدم نمیشه برا ادم نمیدونم چرا مردا اینو نمیفهمن یک روزی دغدغه پول داشتم و حقوق خوب بهش رسیدم ولی چه فایده انگیزه ای نیست برای رسیدن به هدف های بزرگ تر قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱
معدهعصبی2 عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 1603 یه دوست عزیزی دارم شبا باهاش چت میکنم،اون بخوابه میام سایت،واینکه هرشب بیدارم آقایون تو تاپیکام نظر ندن وریپلای نکنن ،درخواست هم قبول نمیکنم
parniya_y_h عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 756 وای من هنوز دبیرستانیم اینطوریم امیدم به دانشگاهه اگه دانشگاهم اینطوری بشه 😭😭وااای بیا سر کوچمون ب ... دبیرستان که سخت بود ولی نه اینطور(بهتره کلا نگم سختی یطوری حالت دست و پا گیر شده این درسا)حالا من رشتهم انسانی بود شمارو نمیدونم
parniya_y_h عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 756 هرچی میکنم خابم تنظیم نمیشه تاصب بیدارم بعدتاظهرخابموبقیه روز کسلم بی حوصلم لعنتی هرچی میکنم شبا خاب ... من همسرم خونه نیست خل میشم کلا تا ظهر روز بعد خوابم میاد😂😫
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8843 اگه توان مالی دارین اگه خانواده خوبی هستین و میدونین بین بچه هاتون فرق نمیزارین و توجهتون به هر دلیل ... توان اعصاب ندارم حامی ندارم وگرنه دوست داشتم سال آینده برم اقدام بعد این کتک که جلو پسرم خوردم توبه کردم🙂 قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱
آروین13980601 عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 24 من خیلی ساختم خیلی گذشتم دلم خیلی بزرگ ناگفته نماند هربار معذرت خواهی کرده طلا خریده برام دلم به دست ... وقتی گذشت میکنی اونم تو این مورد اصلا طرفت اصلاح نمیشه بلکه بدتر هم میشهبا خودش میگه این با یه تیکه طلا راضی میشه و میبخشه پس مهم نیست چیکار میکنم
فاط۲۲ عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 414 من همسرم خونه نیست خل میشم کلا تا ظهر روز بعد خوابم میاد😂😫 اصلاخاب ادم تنظیم نباشه هیچ انرژی نمیمونه واس ادم
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8843 همه قبل ازدواج انتظار یه زندگی رویایی رو دارن حتی خودم ولی بعد که وارد زندگی میشی میبینی هیچ چ ... من خیلی صبوری کردم برای همهههههه چیز با اخلاق گند جاریامبا اخلاق گند خواهرشبا دخالت ها تو زندگیمبا نبش و کنایه هابا ورشکستگیبا یک قرون ته کیفم نبودنبا رفتن آبرومهنوز یادم نمیره جلو خواهرش کشیدم سر زمین گفت با فاحشه فرقی نداری یادم میوفته میخام دق کنم چهار سال گذشت ولی توی ذهنم گذشته از یاااااادم نمیره قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8843 عزیزم دعوای زن و شوهر بهتره بین دوتاشون بزرگتر نشه هر چقدر آزار دهنده باشه واست. سعی کن خودت حلش کنی ... عزیزم من چند سال سکوت کردم وقتی همینطور خون از صورتم میومد دلم میخواست فریاد بکشم عالم آدم باهام متوجه بشن چه بدبختی ام قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱
آروین13980601 عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 24 دخترش شوهر داد هم سن من توی خواب چنین دامادی نمیدیدن دختر بد اخلاق زبون دراااااز پرو هزار ... منم دارم تو یه خونه سی متری تو طبقه اول خونه پدرشوهرم زندگی میکنم اونا هم واقعا ادمای دور از جونتون عوضی و اشغال هستن
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8843 وقتی گذشت میکنی اونم تو این مورد اصلا طرفت اصلاح نمیشه بلکه بدتر هم میشه با خودش میگه این با یه تیک ... چیکار کنم دیگه کلا دلم صاف نمیشه قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱
نگین_79_68 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 8843 منم دارم تو یه خونه سی متری تو طبقه اول خونه پدرشوهرم زندگی میکنم اونا هم واقعا ادمای دور از جونتون ... دقیقا منم اون وقت دختر نکبتش باید از روز اول اسرار کنه خونه بخرن براش روز عروسی اعلام کردن میخاستم دیوونه بشم گفتم ببین چه زود حرفش گرفتن منم پنج سال میزنم تو سرم میگم حیاط نصف کنید میگن نههههههه قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱