2777
2789
پول هیچوقت همدم نمیشه برا ادم نمیدونم چرا مردا اینو نمیفهمن

یک روزی دغدغه پول داشتم و حقوق خوب 

بهش رسیدم ولی چه فایده 

انگیزه ای نیست برای رسیدن به هدف های بزرگ تر

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من هنوز دبیرستانیم اینطوریم امیدم به دانشگاهه اگه دانشگاهم اینطوری بشه 😭😭وااای بیا سر کوچمون ب ...

دبیرستان که سخت بود ولی نه اینطور(بهتره کلا نگم سختی یطوری حالت دست و پا گیر شده این درسا)

حالا من رشته‌م انسانی بود شمارو نمیدونم 

اگه توان مالی دارین اگه خانواده خوبی هستین و میدونین بین بچه هاتون فرق نمیزارین و توجهتون به هر دلیل ...

توان اعصاب ندارم حامی ندارم وگرنه دوست داشتم سال آینده برم اقدام بعد این کتک که جلو پسرم خوردم توبه کردم🙂

من خیلی ساختم خیلی گذشتم دلم خیلی بزرگ ناگفته نماند هربار معذرت خواهی کرده طلا خریده برام دلم به دست ...

وقتی گذشت میکنی اونم تو این مورد اصلا طرفت اصلاح نمیشه بلکه بدتر هم میشه

با خودش میگه این با یه تیکه طلا راضی میشه و میبخشه پس مهم نیست چیکار میکنم

همه قبل ازدواج انتظار یه زندگی رویایی رو دارن حتی خودم ولی بعد که وارد زندگی میشی  میبینی هیچ چ ...

من خیلی صبوری کردم برای همهههههه چیز 

با اخلاق گند جاریام

با اخلاق گند خواهرش

با دخالت ها تو زندگیم

با نبش و کنایه ها

با ورشکستگی

با یک قرون ته کیفم نبودن

با رفتن آبروم

هنوز یادم نمیره جلو خواهرش کشیدم سر زمین گفت با فاحشه فرقی نداری یادم میوفته میخام دق کنم چهار سال گذشت ولی توی ذهنم گذشته از یاااااادم نمیره

عزیزم دعوای زن و شوهر بهتره بین دوتاشون بزرگتر نشه هر چقدر آزار دهنده باشه واست. سعی کن خودت حلش کنی ...

عزیزم من چند سال سکوت کردم وقتی همینطور خون از صورتم میومد دلم میخواست فریاد بکشم عالم آدم باهام متوجه بشن چه بدبختی ام

دخترش شوهر داد هم سن من  توی خواب چنین دامادی نمی‌دیدن دختر بد اخلاق زبون دراااااز پرو هزار ...

منم دارم تو یه خونه سی متری تو طبقه اول خونه پدرشوهرم زندگی میکنم اونا هم واقعا ادمای دور از جونتون عوضی و اشغال هستن

وقتی گذشت میکنی اونم تو این مورد اصلا طرفت اصلاح نمیشه بلکه بدتر هم میشه با خودش میگه این با یه تیک ...

چیکار کنم 

دیگه کلا دلم صاف نمیشه 

منم دارم تو یه خونه سی متری تو طبقه اول خونه پدرشوهرم زندگی میکنم اونا هم واقعا ادمای دور از جونتون ...

دقیقا منم اون وقت دختر نکبتش باید از روز اول اسرار کنه خونه بخرن براش روز عروسی اعلام کردن میخاستم دیوونه بشم 

گفتم ببین چه زود حرفش گرفتن 

منم پنج سال میزنم تو سرم میگم حیاط نصف کنید میگن نههههههه