2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم عزیزم منم با اینکه شوهرم و پسرم و خانوادم هستن ولی احساس بی کسی دارم

دارم خفه میشم 

من تک دختر بودم چندین سال تک فرزند توی ناز نعمت

به فکرم خطور نمی‌کرد این بلا سرم بیاد 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

تو دختر قوی هستی تلاش کن برای خواسته هات از تک فرزندی راضی بودی میخام پسرم بزارم تک فرزند

اگه توان مالی دارین اگه خانواده خوبی هستین و میدونین بین بچه هاتون فرق نمیزارین و توجهتون به هر دلیلی از اولی کم نمیشه اگه با شوهرتون مشکل خاصی ندارین و مهم تر از همه اختلاف سنی زیاد ندارن بله میتونین فرزند دوم بیارین در غیر اینصورت نه تک فرزندی بهتره 

والا مردا باید ترسوند:/ چخبرتونههه؟چرا اجازه میدین روشون وا شه هر کاری دلشون میخواد بکنن  من ...

من خیلی ساختم خیلی گذشتم دلم خیلی بزرگ ناگفته نماند هربار معذرت خواهی کرده طلا خریده برام دلم به دست آورده 

گفتمش تکرار نشه ولی باز تکرار میشه 

خانوادش چند بار گفتم 

ابروش توی محل بردم

فایده نداره

دارم خفه میشم  من تک دختر بودم چندین سال تک فرزند توی ناز نعمت به فکرم خطور نمی‌کرد این بل ...

همه قبل ازدواج انتظار یه زندگی رویایی رو دارن حتی خودم ولی بعد که وارد زندگی میشی  میبینی هیچ چیز اونجوری که فکر میکردی نمیشه

من خیلی ساختم خیلی گذشتم دلم خیلی بزرگ ناگفته نماند هربار معذرت خواهی کرده طلا خریده برام دلم به دست ...

عزیزم دعوای زن و شوهر بهتره بین دوتاشون بزرگتر نشه هر چقدر آزار دهنده باشه واست. سعی کن خودت حلش کنی 

ساختن هم نداریم یکاری کن دفع آخرش باشه تکرار نکنه دیگه 

شوهرم تا حد مرگ کتکم میزد  و مادر شوهرم از اون طرفداری میکرد

دخترش شوهر داد هم سن من 

توی خواب چنین دامادی نمی‌دیدن

دختر بد اخلاق زبون دراااااز پرو

هزار چیز بارش می‌کنه هیچی نمیگش

براش روز اول خونه خریدن

منم پنج سال توی پنجاه متری پیششونم 

من با این حجم از زندگی درس و دانشگاه و اینا اینطوریم غصه نخور😥منم به هیچی نمیرسم  خواستی بشکن ...

وای من هنوز دبیرستانیم اینطوریم امیدم به دانشگاهه اگه دانشگاهم اینطوری بشه 😭😭وااای بیا سر کوچمون باهم بشکنیم