2777
2789
عنوان

خواهرم بدجور دلمو شکست.

343 بازدید | 3 پست

پدر و مادرم با هم دعوا میکردن من هر دفعه میرفتم خونه مامانم مشکلات رو به من می‌گفت و توقع داشت من برای بابام خبر ببرم بار آخر شاکی شدم و به مامانم گفتم طلاق بگیر و به بابامم گفتم طلاق بگیرین وقتی نمیسازین 

دیشب مامانم رفت کربلا و امروز بابای ساده من ضامن یک شخص بدحساب که اتفاقا اقوام مادرم هستن و مامانم دل خوشی ازشون نداره شد بابام بعدش پشیمون شد و خواست کنسل کنه نشد من به خواهرم پیام دادم گفتم حالا میفهمم مامان حق داشت حرص بخوره و جریان رو تعریف کردم خواهرمم زنگ زد و به طرز وحشیانه ای صحبت کرد و گفت تو فتنه ای منم ناراحت شدم و گفتم من فتنه ام چرا؟؟؟گفت آره اگه فتنه نبودی نمیگفتی طلاق بگیرن مثلا روانشناسی یه ذره بزرگ شو منم گفتم پس خدا هم فتنه که طلاق رو گذاشته گفتم اگه من فتنه ام دیگه نه چیزی میگم نه چیزی میشنوی بشین و ببین.

اونم پشیمون شد و عذرخواهی کرد گفت منظوری ندارم بهت گفتم فتنه عزیزم ببخشید.

واقعا دلم شکست.

من می‌دونم پدر و مادرم طلاق نمیگیرن عاشق همدیگه هستن یه تلنگر براشون لازم بود.

خواهرم گفت دلخوشی ازشون ندارم که برای مشکلات شون حرص بخورم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم شکست انگار صدای شکستنش رو شنیدم. الان شبکارم بیمارستان ولی حالم اونقدر بد شد خوابم نمیبره.

ببر بالا استانه رو، ما یه چیزایی شنیدیم که این هیچه، خودتم بذار جاش،بنده خدا اعصاب نداشته، عذر خواسته دیگه مهم اینه

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...