2777
2789
عنوان

بچه دارا بیاید

453 بازدید | 48 پست

بچها من پسرم ۲ماه و ۱۰ روزشه اصلا نمیخابه امشب خابشم میادا ولی نمیخابه ۴.۵ قطره استامینوفن بدم؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

الکی دارو نده بدنش مقاوم میشه.

یه دوره ای اینجوری میشن.

مادری یعنی همین دیگه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که نه🤐🤐🤐لابد مشکلی داره که نمیخوابه 

بچه اگه جاش تمیز باشه، شکمش سیر باشه، لباسش مناسب باشه گرمش نباشه، مشکل و مریضی نداشته باشه میخوابه

بگرد مشکلشو پیدا کن

بچه به این سن معمولا رفلاکس و کولیک دارن، بردی معاینه کنه دکتر؟ 

الکی استامینوفن نده، بدنش مقاوم میشه بهش بعد موقع مریضی و تب دیگه استامینوفن کارساز نیست

تا قبل واکسن اینطور نبود؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
معلومه که نه🤐🤐🤐لابد مشکلی داره که نمیخوابه  بچه اگه جاش تمیز باشه، شکمش سیر باشه، لباسش منا ...

شکمش سیره جاشم الان عوض کردم 

قطره کولیکشم دادم شدید خابش میاد ولی نمیخابه اخه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
شکمش سیره جاشم الان عوض کردم  قطره کولیکشم دادم شدید خابش میاد ولی نمیخابه اخه

این قطره ها همش الکیه. تا دوره اش تموم نشه درست نمیشه. فقط صبر

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

شکمش سیره جاشم الان عوض کردم  قطره کولیکشم دادم شدید خابش میاد ولی نمیخابه اخه

بزار رو پات، بزار تو گهواره، ننو درست کن براش با پتو بزارش تو پتو 

اگه ام گریه نمیکنه که طوری نیست بزار هر وقت خوابش اومد بخوابه، دیگه نوزاد همینه تا یک سالگی دهن ادم و صاف میکنن🤐😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

رفلاکس داره شاید

دختر منم اینجوری بود آخر سه ماه خوب شد. البته دو دوره دارو مصرف کرد 

توام حتما ببر دکتر. بچه عذاب میکشه اینحوری. اگه رفلاکسش داشتع باشه درمان نشه تا ۲_۳سالگی درگیر میشه خدایی نکرده

بزار رو پات، بزار تو گهواره، ننو درست کن براش با پتو بزارش تو پتو  اگه ام گریه نمیکنه که طوری ...

ینی واقعا بعد یکسال بهتر میشه؟ من واقعا نمیکشم دیگه😭 دخترم ۸ ماهشه. شهر غریبم‌ دست تنها دهنم سرویس شده

یاد بچه اولم افتادم چقد اذیت شدم اولش ک شیر خشکی شد بعدش تجربه نداشتم همش گریه کردنی بلند میشدم واسش شیر درست میکردم می‌خورد بالا می‌آورد با اینکه با مادرشوهرم تو یه خونه بودیم خیلی اذیت شدم خدا رو شکر درست شد خوابش انقد کم بود همش گریه میکرد