2777
2789

🥥

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من اینجا خوندم خوبه 

یمدت زدم افتضااااااااااح بود پرررره جوش شد صورتم و بششششددددت کدر  و رنگمو تیره کرده بود 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

البته بگم من پوستم چربه و میگن برای پوشت خشک خوبه دیگ ندانم 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجا خوندم خوبه  یمدت زدم افتضااااااااااح بود پرررره جوش شد صورتم و بششششددددت کدر  و ...

ای وای🥲

خوب شد حالا پوستت گلم ؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

روغن نارگیل بسیار مناسبه ولی بهتر قبل استفاده صورت و دستها رو با صابون بشورید و حتماً قبل استفاده با کمی الکل آغشته کنید تا هم جذب بالایی داشته باشه هم میکروبی به سطح پوست نرسه.

الکل در حد دو تا افشانه کافی زیاددش سوزش زیادی  ایجاد می‌کنه و بعد چند ساعت پوست و جذب مناسب روی پوست پوست شسته شود تا روزنه های پوستی باز شود طی چند روز استفاده بازخورد خوبی خواهید گرفت ولی در زمان استفاده جلو ی آفتاب نرید چون باعث سوختن لایه شاخی پوست میشه و پوست تیره میشه و چند روز تا چند هفته زمان می‌بره تا این مشکل برطرف بشه 

روغن نارگیل بسیار مناسبه ولی بهتر قبل استفاده صورت و دستها رو با صابون بشورید و حتماً قبل استفاده با ...

یه دنیا تشکر😘❤️❤️