ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
خوب هست اما درد سره بابا کلتم بو تخم مرغ میگیره امپول بیوتین وبپانتین بزن همراه با قرص زینک پلاس ویه شامپو ضد ریزشم بگیر من اب پیاز قهوه ابلیمو سرکه سیب سس مایونز اب برنج انواع کوفت وزهرمارو استفاده کردم همون امپوله ازهمه بهتره باقرص
فلیکوژن میخورم هیچی ب هیچی یعنی ریزشو کم نکرد؟ تو مشکلی داشتی یا مثل من الکی موهات میریزه؟ واسع شو ...
من فیتو میخورم خوبه
برای شوره هم حقیقتا باید ببینی چه شامپویی به سرت بسازه
من بعد کلی امتحان شامپو خارجی اخرش شامپو سدرصحت بهم ساخت😂
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
شما تخم مرغ زدی؟ موهات چربه؟ ریزش تو قطع کرد؟ شامپو صد ریزش دکتر داده اونو میزنم شوره میگیرم ضد شو ...
سرتو خوب اب میکشی وقتی میایی بیرون با اب؟غذای چرب. نمیخوری ؟اره من زدم تخم مرغ برای ریزش زدم اره موقتی خوب میکنه من باقهوه وحنا بی رنگ قاطی میکردم ب نظرم چربی خونت بالاعه روزی یه لسوان اب باابلیمو بخور برای پوستتم خوبه