2777
2789

جلوی ریزشو میگیره؟

من شوره ام دارم درمان میکنه یا بدترش میکنه؟

نگید برو ازمایش بده هرچی ازمایش و سونو و... رفتم هیچکدوم مشکلی نداره ولی باز موهام خیلییی میریزه چکار کنم😪

تازه رزماری هم میزنم یکم کمتر شده ولی خیلی هنوز میریزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت زدم بدرد نخورد

کلا این ماسکا فقط زحمته

هیچی به اندازه قرص و مکمل تاثیر گذار نیس

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من یه مدت زدم بدرد نخورد کلا این ماسکا فقط زحمته هیچی به اندازه قرص و مکمل تاثیر گذار نیس

فلیکوژن میخورم هیچی ب هیچی

یعنی ریزشو کم نکرد؟ تو مشکلی داشتی یا مثل من الکی موهات میریزه؟

واسع شوره خوبه؟

روغن سیاه دانه ی اصل و ماساژ روزانه دو تا 15 دقیقه صبح و شب داشته باش برای 2 ماه تا معجزه شو ببینی

عزیزم موهام خیلیی چربه شامپو موی چربم میزنم

اصلا نمیشه روعن بزنم وگرنه میدونم هیچی بهتر از روغن تراپی نیس😔

خوب هست اما درد سره بابا کلتم بو تخم مرغ میگیره امپول بیوتین وبپانتین بزن همراه با قرص زینک پلاس ویه شامپو ضد ریزشم بگیر من اب پیاز قهوه ابلیمو سرکه سیب سس مایونز اب برنج انواع کوفت وزهرمارو استفاده کردم همون امپوله ازهمه بهتره باقرص

خوب هست اما درد سره بابا کلتم بو تخم مرغ میگیره امپول بیوتین وبپانتین بزن همراه با قرص زینک پلاس ویه ...

قرص فولیکوژن میخورم زینکم داره

تو ازمایش تازه زینک و اهنم بالاتر از حد مجازه از بس مکمل خوردم

امپولارو دارم اما خیلی درد داره میترسم😂

فلیکوژن میخورم هیچی ب هیچی یعنی ریزشو کم نکرد؟ تو مشکلی داشتی یا مثل من الکی موهات میریزه؟ واسع شو ...

من فیتو میخورم خوبه

برای شوره هم حقیقتا باید ببینی چه شامپویی به سرت بسازه

من بعد کلی امتحان شامپو خارجی اخرش شامپو سدرصحت بهم ساخت😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خوب هست اما درد سره بابا کلتم بو تخم مرغ میگیره امپول بیوتین وبپانتین بزن همراه با قرص زینک پلاس ویه ...

شما تخم مرغ زدی؟ موهات چربه؟ ریزش تو قطع کرد؟

شامپو صد ریزش دکتر داده اونو میزنم شوره میگیرم

ضد شوره میزنم بدتر میریزه

اصلا نمیدونم چکار کنم

گفتم شاید تخم مرغ واسه شوره به درد بخوره

شما تخم مرغ زدی؟ موهات چربه؟ ریزش تو قطع کرد؟ شامپو صد ریزش دکتر داده اونو میزنم شوره میگیرم ضد شو ...

سرتو خوب اب میکشی وقتی میایی بیرون با اب؟غذای چرب. نمیخوری ؟اره من زدم تخم مرغ برای ریزش زدم اره موقتی خوب میکنه من باقهوه وحنا بی رنگ قاطی میکردم ب نظرم چربی خونت بالاعه روزی یه لسوان اب باابلیمو بخور برای پوستتم خوبه 

سرتو خوب اب میکشی وقتی میایی بیرون با اب؟غذای چرب. نمیخوری ؟اره من زدم تخم مرغ برای ریزش زدم اره موق ...

باشه آب لیمو میخورم حتما 

نه زیاد غذای چرب نمیخورم

تخم مرغ کامل زدی؟قهوه چقدر؟ از قبل میجوشونی و قاطی تخم مرغ میکنی؟ 

باشه آب لیمو میخورم حتما  نه زیاد غذای چرب نمیخورم تخم مرغ کامل زدی؟قهوه چقدر؟ از قبل میجوشون ...

ن پودر قهوه با دوتا تخم مرغ میزدم وماساژ میدادم یه نایلون میکشیدم یه روسری هم ب روش میبستم برای یه بار امتحان کن ولی خیلی کثیف کاریه 

واینکه قهوه خیلی خوبه ولی بد میره ازتوی موهات موقع شستشو بهت بگم ک بعدش فحشم ندی 

قدارشم یه قاشق چای خوری کافیه