2777
2789
متوجه نشدم عزیزم

مثلا شما چهارصد تومن یارانه میگیری...بعد میری فروشگاه از طرح کالابرگ خرید میکنی کل پولی که باید بدی میشه سیصد تومن ...صد تومنش رو نقدی از خودت میگیره دویست تومنش رو از یارانه ات برداشت میکنه بعد زمانی که میخان یارانه رو واریز کنن باید برای شما صد تومن باقی مانده رو واریز کنن...و چون ازاین طرح استفاده کردی نفری هشتاد تومن به اعتبار خریدت اضافه میشه ..بااستفاده از کد دستوری ستاره پونصد ستاره چهارده شصت وسه مربع ببین چقدر اعتبار خرید داری...باشماره ایی که این کد رو میزنی باید به نام سرپرست خانوار باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کالا گرفتین پولم ازتون گرفتن؟

ببین یارانه ۴نفره ما هرماه ۱میلیون وصد هزارتومن میریختن حالا ماه قبل استعلام کالابرگ گرفتیم گفتن میتونی ۱۱۰۰روآزادانه برداشت کنی یااینکه ۱۶۴۵۰۰۰که کالابرگ شامل شماشده روفقط کالابرداری که ماهم کالاروگرفتیم ینی پونصدوخورده ای اضاف شد ولی این ماه کلاقطع شد نه یارانه نه کالا

جلوترنیا!خاکسترمیشوی اینجادلی راسوزانده اند😔
بله گرفتیم قاعدتا باید ۲۰آبان میگرفتیم سوال من اینه چرا۲۰ آبان روندادن🤔

شما ۱۹ مهر استفاده کردید ۲۰ مهر هنوز تو سیستمشون اعمال نشده بوده که براتون واریز نکنن

پس تو آبان نریختن براتون 

ببین یارانه ۴نفره ما هرماه ۱میلیون وصد هزارتومن میریختن حالا ماه قبل استعلام کالابرگ گرفتیم گفتن میت ...

شهرمامیگن کالابردارین ی مقدارپول باید بدیم ب فروشگاه!جای شماهیچی پول ازتون نگرفتن ۱۶۵۰ کالادادن؟

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم