2777
2789
عنوان

بنظرتون سکه خرم یا طلا؟

173 بازدید | 8 پست

قراره یه پولی دستم بیاد 

خودم یه النگو نیم پهن دیده بودم خوشم میومد بخرم 10گرم 25میلیون 

یا بذارم روش سکه تمام بخرم؟

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخوای طلای نو بخری خیلی ضرر می کنی ولی طلای دست دوم بخر بعدش اگه با فروشنده طی کنی ۶ یا ۵ درصد هم میزنن واست ، من خودم هم طلا و هم سکه میخرم ولی سکه نگهداریش راحت تره و موقع فروشم معمولا ۵۰۰  تا ۷۰۰ زیر قیمت تابلو می خرن

اگه بخوای طلای نو بخری خیلی ضرر می کنی ولی طلای دست دوم بخر بعدش اگه با فروشنده طی کنی ۶ یا ۵ درصد ه ...

اخه طلاهای دست دو خیلی زشتن رفتم نگا کردم خوشم نیومد

اگه بخوای طلای نو بخری خیلی ضرر می کنی ولی طلای دست دوم بخر بعدش اگه با فروشنده طی کنی ۶ یا ۵ درصد ه ...

10گرم النگو رو میده25میلیون چطور حساب کرده بنظرت؟ 

ویکی دیگم سه گرم و خورده ای النگو رو میده11

اخه طلاهای دست دو خیلی زشتن رفتم نگا کردم خوشم نیومد

طلا نو باید ۷ درصدم براش مالیات بدی که اصلا برای سرمایه گذاری مناسب نیس چون در کل ۱۴ یا ۱۵ درصد علاوه بر پول طلا باید بدی، میتونی یه کاری بکنی یه سری از طلا فروشی ها یه سری از طلاهای نو رو با قیمت دست دو میفروشن مث النگو هایی که چند تا تا بیشتر ازشون نمونده از اونا بخر

10گرم النگو رو میده25میلیون چطور حساب کرده بنظرت؟  ویکی دیگم سه گرم و خورده ای النگو رو میده11

اگه میخوای حساب کنی اینجور حساب کن با ماشین حساب گوشیی

قیمت طلا روی تابلو + ۷٪

ضرب در گرم طلا

حالا اون ۷٪ که زدم اونی هست که فروشنده میگه میزنه برات، اگه طلا نو باشه معمولا ۱۵ ٪ میزنن

همیشه خودتون حساب کنید که گولتون نزنن