2777
2789
ب ماهم ی آدم مطمعن گفته  میخواستم طلاهامو بفروشم ک ماشینمونو عوض کنیم ولی دوست همسرم گفت ب هیچ ...

خب کی😐تابریم هرچی پول داریم بذیم به طلا

نیاد پایین بدبخت شم😐

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله نگفتن ک تا چقد میشه ولی گفتن بزودی قیمت طلا میره بالا 

مرسی عزیزم

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
خب کی😐تابریم هرچی پول داریم بذیم به طلا نیاد پایین بدبخت شم😐

خدا نکنه گلم دوست همسرم تو کار طلاست اون بهمون گفته خودمم میخواستم بفروشم دیگه گذاشتم کنار گفتم گرون شه اینکارو کنم چون الان ضرره 

خدا نکنه گلم دوست همسرم تو کار طلاست اون بهمون گفته خودمم میخواستم بفروشم دیگه گذاشتم کنار گفتم گرون ...

اره اگر بخواد گرون شه ک واقعا ضرره

همممه جا از بالاشهر تا پایین شهر قهوه میخورن 

من یکی اهل قهوه زیاد نیستم شاید هفته ای 10 روزی یکبار هوس کنم ولی مثلا خواهرم هر روز صبح باید قهوه بخوره . عوضش من روزمو با چای دم کشیده شروع میکنم .

من یکی اهل قهوه زیاد نیستم شاید هفته ای 10 روزی یکبار هوس کنم ولی مثلا خواهرم هر روز صبح باید قهوه ب ...

میدونی چایی دم کشیده برای کسی هست ک وقتش  داشته باشه چایی بزاره دم بکشه

قهوه سر راه میگیری و میری

تازه همونا چایی نسکافه دمنوش و.. هم دارن

بنظرتون مبلغیشو بدم تبلیغ ؟. پیج دارم ۵ هزار فالور داره  ماهی ۲ ت فروش میانگین  قبلا دو ...

آره فکر خوبیه ولی همشو ندیا. تا بیست بدی فکر کنم پیجت زنده شه بیاد بالا. بقیشو میتونی یه مهارت یاد بگیری برای فضای غیر مجازی و... مثلا لاین های آرایشی، کارهای هنری و ...

اگه منظورتون سرمایه گذاریه قطعا طلای دسته دوم میخریدم چونکه قراره قیمت طلا فضایی شه بزودی 😉

ازز کحا مطمینی منم یه مقدار دارم میترسم بکشه بیاد پایین کل سرمایه بره هوا

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم