2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست همسرم گفته خودشم تو کار طلاس

اع؟تا چندوقت دیگه؟حدودا چقدر میشه مگ

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

بینیمو عمل میکردم

و یه چند تا کار زیبایی دیگه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

طلا بگیری خوبه اما اگه بتونی انلاین شاپ بزنی هم خیلی خوبه . وقت بذار لباس یا روسری یا لوازم ارایش ب ...

اینکارا پول ریختن تو چاهه انلاین شاپ خیلی ریسکه رو ارایشگری سرمایه گزاری کنه صدبرابرشو پارو میکنه

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
فروش آنلاین راه بنداز یا برو باهاش مهارت یاد بگیر و سرمایه کارت کن.

بنظرتون مبلغیشو بدم تبلیغ ؟.

پیج دارم ۵ هزار فالور داره 

ماهی ۲ ت فروش میانگین 

قبلا دوباری تبلیغ دادم الان مشتری کم شده بنظرم 

اینمدلی جدیدا زیاد شده و خصوصا صبحا خیلی بدرد بخوره البته تو شهر و محله ای که مردمش اهل خوردن قهوه ص ...

فقط توشهرای بزرگ خوبه

از کجا میدونی عزیزم ؟ مطمئنی؟

ب ماهم ی آدم مطمعن گفته  میخواستم طلاهامو بفروشم ک ماشینمونو عوض کنیم ولی دوست همسرم گفت ب هیچ عنوان طاتو نفروش قراره قیمت بره بالا