2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42599 بازدید | 467 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نمیدونمممم 😂

عزیزم خجالت نداره منم خیلی سال بخاطر خجالت نمیرفتم دوستم بم گفت فکر کن همسرته جلو اون چجور خجالت نمیکشی بخدا همین حرف دوستم خجالت گذاشتم کنار رفتم ،ایقد اپراتور لیزر دیدن اصلا توجه نمیکنن خجالت نداره پیشاپیش مبارکت باشع خیلی خوبه لیزر

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
اون موقعه لیزر بودع؟خدا حرام کرده  مگع اونا هم خانوم نیستن؟  بیشتر توضیح میدید😑

خود لیزر رو که حروم نکرده خدا....نگاه کردن به اون ناحیه توسط کسی غیر از شوهر گناه داره ،، دکتر زنان هم چون واجب و برای درمان مجبوره.....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

میگن لیزر حرامه چون ضروری نیست انجامش 

چرا این چرندیات رو هیچ وقت در رابطه با تست بکارت ازتون نشنیدیم؟؟؟؟؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

اسم دستگاهی که میرفتی چی بود؟بیشتر توضیح میدی؟چند جلسه کلا موها قطع میشه؟

تیتانیوم برا من خوب جواب داد ولی پیشهاد من اینه بری کندلا  ببین قطع نمیشه ولی بعد هفت هشت حلسه دیگ هرماه نمیخاد بری فقط یاید شارژ بری  من جلسه اخریم دوماه پیش یود گفت هروقت یک سومش بیرون اومد بیا.  الان فقط چندنخ دراومد

عادی میشه برات

اوناهم براشون عادیه 😂😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اون موقعه لیزر بودع؟خدا حرام کرده  مگع اونا هم خانوم نیستن؟  بیشتر توضیح میدید😑

دیدن عورت غیر از موقع ضرورت برای هر کس غیر از همسر حرامه

حتما نیاز نیست که اسم لیزر اورده بشه

سلام 🙃🦚