2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42596 بازدید | 467 پست
اصلا چرا میخای اینکار کنی هفته ای یه بار نوره بزن خودتو راحت کن

من‌همینکارو میکنم ولی لامصب پوستمو نازک کرده خیلی اذبت میشم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من  هفت حلسه رفتم خجالت میکشیدم عادی شد واسم عالیه راحت شدم

اسم دستگاهی که میرفتی چی بود؟بیشتر توضیح میدی؟چند جلسه کلا موها قطع میشه؟

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

اصلا چرا میخای اینکار کنی هفته ای یه بار نوره بزن خودتو راحت کن

میگم اصلشو از کجا گیر بیارم برم عطاری چی بگم که اصلشو بده 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
هرکی براش مهم باشه خودش دنبالشو میگیره میفهمه  کسیم که براش مهم نیست اهمیت نمیده  فقط ...

والا نمیدونم انگار فهم اینو ندارن که توی عصر حاضر برای فهمیدن هرچیزی احتیاج به یه سرچ ساده هست

اون 1400 سال پیش بیکار بودن درباره واژن زا ها هم نظر بدن😑

عزیزم خودت باید عینک بزنی اونم عینک داره  پوزیشن هم خودش میگه هر اپراتوری ی مدلی داره

دوست عزیز اپراتور باید بتونه ببینه تا لیزر کنه عینکش برای اینه که چشمش ازار نبینه 

عینکی که به ما میدن کلا دید رو میبنده 

در مورد پوزیشن اکثریت همون حالت پروانه میگن تا اونجا که نبر دارم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

خجالت نداره . شاید از نگاهشون خجالت بکشی ولی خیلی عادیه براشون نگاهشونم عادیه برو خودتو بزن به اون راه البته من چندجلسه اول خجالت کشیدم تامیومدم عادت کنم طرف میرفت نفرجدید میومد