2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42596 بازدید | 467 پست
گوه خورن مگه نمیدونی !!!؟؟؟؟

هرکی براش مهم باشه خودش دنبالشو میگیره میفهمه 

کسیم که براش مهم نیست اهمیت نمیده 

فقط جنجال میسازن و مردم بدتر فراری میشن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری روم شع برم؟🤣🤣🤣😑💔💔 اپراتور عینک داره؟ از عینکش همه چی معلومه؟😐😐😐😐

خو از عینک ک مشخصه اخرش مندک کلی خندم میگیره تا میام اون پوزیشن برم میگم بهش خداوکیلی این پوزیشنارو واسه شوهرم ادم روش نمیشه چه برسه اینجااونم الکی میگ نگا نمیکنم پاهات بچسبون بهم

خیلی بده نرفتم ولی یه کلیپ خارجی بود (اون قسمت مشخص نبود) زنه پاهاشو به هم چسبونده بود اصلا توهینه ب ...

از چه نظر میگی توهینه🤔🤔؟

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

ب چیزای خوب فکر کن اونا روزی هزارتا از اینا میبینن عادیه براشون اون ک غریبه هست نمیشناسه تو رو&nbs ...

واقعا زیر دست دندونپزشکی نیخوابی؟؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️