2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42599 بازدید | 467 پست
دیگه خوشگلی دردسر داره عزیزم من چند ساله دارم میرم هنوز برام عادی نشده ولی خب اون اپراتورها اینقدر د ...

مگه اینطور نیست که تو چند جلسه قطع میشه؟چطور چند ساله دارید میرید؟

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیدن عورت غیر از موقع ضرورت برای هر کس غیر از همسر حرامه حتما نیاز نیست که اسم لیزر اورده بشه

اسم دستگاه لیزر خونگی ک گفتین چیه؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

دوست عزیز اپراتور باید بتونه ببینه تا لیزر کنه عینکش برای اینه که چشمش نبینه  عینکی که به ما م ...

میدونم عزیزم خودم لیزر رفتم 

کلا هر دوتاش عینک هایی هستن ک اسیب به چشم نخوره ولی درکل مهم اینه ما نمیبینیم اون ما رو میبینه😅😅

اپراتور من چند بار عوض شد هر کدومشون روش خودشون داشتن باهم فرق میکرد

خواب ک ن ولی چرت آره😂البته فقط موقعی ک یچی میزارن تو دهنم ک دهنم باز بمونه ولی اگه خودم بخوام دهنم ...

نمیترسی یهو وسیله ای ریزی چیزی پرت بشه تو حلقت؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
مگه اینطور نیست که تو چند جلسه قطع میشه؟چطور چند ساله دارید میرید؟

8 ماه مداوم ماهی یبار باید بری بعد هر 2 ماه و نیم الی 3 ماه میری بعد به مرور زمان فاصله بین دوره هات بیشتر میشه 4 ماه یکبار 5 ماه یکبار در نهایت میشه سالی یبار

میدونم عزیزم خودم لیزر رفتم  کلا هر دوتاش عینک هایی هستن ک اسیب به چشم نخوره ولی درکل مهم اینه ...

درسته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.