2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42624 بازدید | 467 پست
من از اینکه زگیل تناسلی بگیرم میترسم  بخاطر همین نمیرم

نگران نباشید یه سری جدا به هرکی میدن هر جلسه با خودتون میارید یه ملحفه ی تمیزم با خودتون میبرید که رو تخت بندازید بیشترین عامل زگیل تناسلی از طریق شریک جنسیه 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضرورت وجود داره  گفتم در صورت ضرورت بلامانع

عزیزم برای من یه سوالی پیش اومده اصلا هم قصد بحث ندارم

همسر من به شدت از مو و موی ضخیم بدن بدش میاد حساسیتش روی منم بیشتر هست خودشم حتی موهای بدنش رو شیو میکرد و جدیدا لیزر میره

من لیزررفتم همه روشها رو‌هم‌قبل لیزر امتحان کردم پودر موبر ، اپیلاسیون، نوره ولی همین که یه کمی در میومد اعتراض میکرد 

واقعا. یگه در توانم نبود هر‌بار اصلاح کردن

تکلیف من چیه؟باید همچنان در عذاب و ناراحتی باشم چون لیزر بیکینی حرام هست؟ 

عزیزم برای من یه سوالی پیش اومده اصلا هم قصد بحث ندارم همسر من به شدت از مو و موی ضخیم بدن بدش میاد ...

منم واقعا دنبال بحث نیستم من فقط حکم مراجع تقلید گفتم چون در زمان غیبت اطاعت ازشون واجبه. و البته من نمیدونم حکم شما ب چ صورت چون بنده مرجع نیستم فقط پیام مرجع رسوندم.

در مورد شما لیزر خانگی هست ک ی مدلشو من دوستم گرفته واقعا فوق العادس شاید این براتون خوب باشه.

نمیدونم چی بگم دوست عزیزم ولی باز بهتر اینکه ی کاری کنید حلال باشه همسرتون وقتی واقعا انقدر حساسه چرا ی دستگاه خونگی نمیگرید ؟

اگر خواستی اسم و مدلشم بهت میگم 

سلام 🙃🦚
من خودم اپراتور لیزرم اصلا نگران نباشید اینقد برا ما عادیه که حد نداره😂

یه سوال داشتم من سه جلسه با دستگاه کندلا لیزر کردم بیکینم بشدتت متورم میشد ،اونجا گفتن ب دستگاه حساسیت داری دیگه نرفتم ،بنظرت با دستگا دیگه انجام بدم؟یا کلا با لیزر اینجوری میشم؟!😥

یک عدد هشتادو خورده ک تا عید میشه هفتاد و خورده ای...😀با قد 170،میخام کلا سبک زندگیمو تغییر بدم ب امید خدا
نظرت محترمه ، درود بر شما ♥️🌹 میگم حالا بعد تغییر جنسیتت بازم میای نینی سایت؟ 😂

والا من خیلی تو تغییر کامل مرددم

عوارض رو دارم میشنوم خیلی دو دل شدم

مخصوصا هورمون تراپی ک داغون میکنه آدمو

احتمالا بعد گرفتن مجوز فقط تخلیه سینه کنم و از ایران برم خارج با استایل پسرونه بگردم

منم واقعا دنبال بحث نیستم من فقط حکم مراجع تقلید گفتم چون در زمان غیبت اطاعت ازشون واجبه. و البته من ...

دیدم صفحات قبل مدل وقیمت گفتید 

نسبتا قیمت خیلی بالایی داره و تا جایی که خودم تحقیق کردم تمام لیزرهای خانگی  نور فشرده یا همون آی پی‌ال هستن که برای منی که تنبلی تخمدان دارم اصلا جوابگو نیست و صددرصد برگشت داره و مو رو مقاوم میکنه

واقعا موندم چی بگم منم اول صحبتم گفتم اصلا قصد بحث ندارم

ولی کار مراجع این هست که طبق مسائل روز احکام رو‌ بروزرسانی کنند یا راه‌حل درست و با منطق ارائه بدن

مثلا تو بحث‌ زدن لاک میگن درست نیست و باید موقع غسل و وضو پاک بشه اگر هم متاهل هستید دل همسرتون میخواد باید هی یزنید و پاک کنید به نظر خودتون مقدور هست؟

با وجود بچه و کار منزل و کار بیرون؟ 

یه سوال داشتم من جلسه ی اول پاهامو ۱۶آبان انجام دادم ولی به نسبت جلسه ی اول بیکینی و زیربغل که خیلی ...

عزیزم یعنی فقط یه جلسه رفتی؟ 

الان خیلی زوده واسه نتیجه گیری بزار تعداد جلسات کامل بشه بعد

چه دستگاهی میری؟ 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
یه سوال داشتم من سه جلسه با دستگاه کندلا لیزر کردم بیکینم بشدتت متورم میشد ،اونجا گفتن ب دستگاه حساس ...

حتما پوست حساسی داری و با درجه بالا برات انجام دادن

فقط ناحیه بیکینی اینطوری میشه؟ 

ماهم دستگاهمون کندلاست پوست های حساس هم میان و مشکلی ایجاد نمیشه 

برای پوست های حساس درجه باید پایین باشه و بعدم از پماد زینک اکساید استفاده بشه

البته این به دقت اپراتورم بستگی داره

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
احسنت و درود بر شما 😍❤️ دیدن عورت خانم برای هر کس غیر از همسر جز در مواقع ضروری حرامه .  پس ...

تشکر و ممنون که جواب دادید 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
چی بگم  براتون ارزوی تن سالم و عاقبت بخیری دارم

چی شد عزیزم 

جوابی ندارید؟

بهر نیست چشم بسته چیزی رو نهی نکنید؟

کار درستی نیست

نهی از منکر لسانی برای زمانی بوده که عصر ارتباطات نبود مجبور بودن دهن به دهن منکرات رو انتقال بدن نه الان که همه دسترسی به هر نوع اطلاعاتی در کمترین زمان رو دارن

اینجوری بیشتر  مخاطبتون زده از دین میکنید

شمایی که اطلاعات کافی ندارید بهتره اول این زمانی که صرف نهی از منکرات میکنید رو بزارید برای بالا بردن مطالعه وسطح سواد دینی خودتون

موفق باشید

چی شد عزیزم  جوابی ندارید؟ بهر نیست چشم بسته چیزی رو نهی نکنید؟ کار درستی نیست نهی از منکر ...

واقعا نمیخواستم جوابی بدم ولی نمیشد اخه سکوت کنم 

اولاااا شما از من حکم خواستید که گفتم من مرجع نیستم

من حکم مرجعو براتون بیان کردم که دانا و عالمن ب دین و در زمان غیبت وظیفه اطاعت از حکمشون.

بعد من راهی جایگزین پیش روی شما قرار دادم که بازم قبول نکردید 

در این شرایط دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه 

من تا جایی با شما حرف دارم ک واقعا در دوگانگی قرار داشته باشی و بخوای بر اساس حکم مرجع تصمیم بگیری ولی زمانی که من میبینم شما از حکم مرجع ایراد میگیری و اصرار داری بر انجام کار غلط دیگه حرفی نمیمونه. 

بعدشم کسی که بر دین مصمم باشه با حرف منو و دیگران از اون زده و دور نمیشه مگر اینکه دنبال ی بهانه برای دور شدن باشه 

سلام 🙃🦚