2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42624 بازدید | 467 پست
واقعا نمیخواستم جوابی بدم ولی نمیشد اخه سکوت کنم  اولاااا شما از من حکم خواستید که گفتم من ...

مثل اینکه تکرار طوطی‌وار حرف‌ها از هنرهای شماست

جواب‌هاتون بی‌منطق و به دور از عقل بود که حتی خودتون رو هم قانع نمیکنه امثال شما باعث طرد خیلیا از دین شدید 

دیگه حرفی ندارم، فکر میکردم شاید سواد کافی داشته باشید بالاخره یک‌جواب‌ درستی بشنوم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۱۵ جلسه مرتب رفتم  الان هم ۲ ساله که ۳.۴ ماه یه بار میرم شارژ  دستگاهم کنذلا بود خییییی ...

منم دیروز اولین جلسمو رفتم با دستگاه کندلا ولی درد داشت (طبیعه)الانم یکم زیر شکمم درد دارم نمیدونم چرا 

حتما پوست حساسی داری و با درجه بالا برات انجام دادن فقط ناحیه بیکینی اینطوری میشه؟  ...

ممنونم  دستو پام ک کلا سوخت زینک و بتامتازون و اینام میزدم قشنگ سوخت ،درجه شم خیلی کم بود ،اینم شانس مایه😅

یک عدد هشتادو خورده ک تا عید میشه هفتاد و خورده ای...😀با قد 170،میخام کلا سبک زندگیمو تغییر بدم ب امید خدا
سلام ب همسرت برسون بگو چهارتا زن اختیارکن خدا راضیه ثوابم داره🥹

عالی ترین کامنت

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
من بیشتر بخاطر تیرگی خجالت میکشم  اپراتوری که برام انجام داد گفت تیرگی طبیعیه همه دارن😂

خجالت نکش تیرگی عادیه خیلیا اینطورین

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
سلام ب همسرت برسون بگو چهارتا زن اختیارکن خدا راضیه ثوابم داره🥹

خدا گفته زمانی مردی میتونه ۴همسر اختیار کنه که هیچ فرقی حتی اندازه سرسوزن مرد بینشون نزاره 

قیمه هارو نریزیم تو ماستا 👌👌

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره
بیا شروع شد. حرومه حرومه گویان ریختن تو تاپیک

این چه لحنیه😐 خب از نظر اونا مشکل داره، من یه جورایی مذهبیم ولی از نظرم مشکلی نداره، بالاخره تمیزیه دیگه

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁