2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42624 بازدید | 467 پست
یکم بیشتر در مورد بکارت اطلاعات جمع کن  من خودم وقتی ی نفر ازم درخواست بکارت کرد خیلی روراست و ...

مرسی از آرزوی خوبت

به هر حال آدمها متفاوتن با ویژگی های متفاوت

قطعا دخترایی هم هستن ک با این قضیه مشکلی نداشته باشن و اطراف خودم هم پر بوده از این دخترا

ولی شما مشکل داری باهاش و ان‌شاءالله همسر ایندتم چنین درخواستی نمی کنه

من به ویژگی و سبک زندگی هرکس احترام میزارم

دوست داری حکمشو بهت بگم ؟

من اصلا قبول ندارم و هیچ وقت هم نمی‌رم اول مسایل بهداشتی هم اینکه چطور میشه که آدم می‌تونه راحت این کار و انجام بده،،میدونم خرامه ولی میشه برام حکم شرعیش و توضیح بدید دوست دا رم بدونم ممنون 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۵ جلسه مرتب رفتم 

الان هم ۲ ساله که ۳.۴ ماه یه بار میرم شارژ 

دستگاهم کنذلا بود

خییییییلیییییییی راضی بودم 

برگردم عقب قطعا انجام میدم دوباره

(کندلا سری شخصی داره و باعث بیماری نمیشه)

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡

نی نی یار جان لطفا کاربرهایی که میان مزاحمت برای تاپیکها ایجاد میکنن و باعث اعصاب خوردی میشن رو لغو کاربری بزن نمونش کاربر هستی اصلا ب شما چه لیزر بیکینی حرامه یا نه اگه حرام بود مجوز براش صادر نمیشد مگه ما میایم تو تاپیکهای مذهبی جلوتون رو میگیریم یا مزاحمت ایجاد میکنیم؟

لطفا سرتون تو کار خودتون باشه و احترام خودتون رو حفظ کنید ب همه چی مردم کار دارید اه

منم خیلی دوست دارم برممم جدا از بحث خجالت 

درد نداره ؟من میترسم یکم 

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره
مرسی از آرزوی خوبت به هر حال آدمها متفاوتن با ویژگی های متفاوت قطعا دخترایی هم هستن ک با این ...

نظرت محترمه ، درود بر شما ♥️🌹

میگم حالا بعد تغییر جنسیتت بازم میای نینی سایت؟ 😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
وایییییی واس منم🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀دکترمم مرد و چند تا دانشجو هم بودن که دوتاش مرد بود با اونی که ب ...

منم. البته دانشجو نبود

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

من اصلا قبول ندارم و هیچ وقت هم نمی‌رم اول مسایل بهداشتی هم اینکه چطور میشه که آدم می‌تونه راحت این ...

احسنت و درود بر شما 😍❤️

دیدن عورت خانم برای هر کس غیر از همسر جز در مواقع ضروری حرامه . 

پس بر طبق این حکم لیزر بیکینی حرامه و فقط در صورتی امکان پذیره ک توسط خانم یا همسرش انجام بشه .

سلام 🙃🦚
حرام عزیزم مگر اینکه توسط خودت یا همسرت انجام بشه ( میشه لیزر خونگی خرید )  قشنگیه بندگی اونجا ...

عزیزم خیلی خوب میشه اگه اعتقادت رو به زور به خورد بقیه ندی

شاید من و یه نفر دیگه باور ها و اعتقادات شما رو قبول نداشته باشیم 

من خودم اپراتور لیزرم اصلا نگران نباشید اینقد برا ما عادیه که حد نداره😂

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
من خودم اپراتور لیزرم اصلا نگران نباشید اینقد برا ما عادیه که حد نداره😂

یه سوال داشتم من جلسه ی اول پاهامو ۱۶آبان انجام دادم ولی به نسبت جلسه ی اول بیکینی و زیربغل که خیلی قبلتر انجام داده بود راضی نبودم رو اونا بهتر تاثیر داده بود ولی موهای پام خیلی کم ریختن! طبیعیه؟ ادامه بدم اوکی میشه؟ استرس داشتم که جلسات بیشتر بگذره تاثیر آنچنانی نده

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…