2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42634 بازدید | 467 پست
دین اسلام خیلی جالبه هر کار حرامی در صورت وجود ضرورت درست اعلام میشه😂 با این استدلال پس دخت ...

چون دین اسلام بسیار وسیعه و بن بستی نداره 

دین نگفته میتونن گناه کنن ، گفته ازدواج کنین ، ازدواج رو آسون بگیرین ،

و از راه حلال نیاز رو رفع کنین تا اذیت نشین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا اینک من از علم دنیا عقب نیستم و بالا هم گفتم ۵ سال دارم روانکاوی کار میکنم شک نکن دختری ک ت ...

صحبتی ندارم چون مشخصه ۵سال ب چ علمی روانکاوی کردید

تازه مغلطه هم میکنید و جواب منو دربارا اعتماد ندادید

خوش باشی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ضمنا بکارت شاید وجود نداشته باشه ولی هایمن هست عزیزم و دختری ک رابطه نداشته باشه فرقش با دختر را ...

تفاوتش نهایت تا ۷۲ساعت بعد مشخصه بعدش واژن ب حالت عادی برمیگرده

باور نداری خودت اصن ب یکی ک چندبار رابطه داشته بگو وقتی رفتی دکتر زنان بگو باکرم اگ دکتر تایید نکرد و ی چرت و پرتی هم ب اسم نوع پرده بهت تحویل نداد

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
صحبتی ندارم چون مشخصه ۵سال ب چ علمی روانکاوی کردید تازه مغلطه هم میکنید و جواب منو دربارا اعتماد ند ...

در مورد اعتماد شما الان با همسرت ممکنه ۱۰ سال زندگی کنی و بهش اعتماد نداشته باشی

اعتماد چ ربطی به ازدواج داره؟

بعدشم من طرفو هنوز نشناخته چرا باید بهش اعتماد کنم؟

قبل ازدواج ی محرمیت ۱ ساله وجود داره تو یکسال شما میتونی ادعا کنی کسی رو شناختی و هر چی میگ حقیقت محضه؟

من چنین ادعایی ندارم

در جواب پست بعدیتونم نمیدونم منشا اطلاعاتتون کجاست ولی رفیق من بهش تجاوز شده بود و رفت پیش دکتر و حرفی هم نزد اما دکتر تشخیص داد رابطه داشته

همیشه یادتون باشه بدون تعصب در مورد چیزی تحقیق کنید

اینک تو کشور اسلامی حجاب اجباریه و داشتن بکارت لازمه ی ازدواج هست دلیل نمیشه هرکی هر چرندیاتی بر علیه ش گفت درست باشه

هر موقع با چشمت دیدی دکتر گفت اونی ک رابطه داشته باکره ست بعد قبول کن

رفیق من قصد داشت معاینه بکارتشو بگیره و همین تفکرات شما رو داشت ک دکتر گفت باکره نیس پس هستن هنوز دکترایی ک تشخیص میدن

و نکته ی آخر من شما رو مجبور نمیکنم مثل من فکر و زندگی کنی

شما صاحب اختیاری

با کسی ازدواح کن ک این چیزا براش مهم نیس و جوری زندگی کن ک دوست داری

موفق باشی❤️

یه مرکز تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن رو همه رنگ پوستی جواب میده

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

😂😂 البته بگم من همون بار اولم خجالت نکشیدم چون قبلا یه عمل کلیه انجام داده بودم که لازم بود بیکین ...

وایییییی واس منم🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀دکترمم مرد و چند تا دانشجو هم بودن که دوتاش مرد بود با اونی که بالا سرم بود وای وایییییی 🤦‍♀😅😅😅😅

خب برای من بکارت مهمه رابطه ی سطحی اهمیتی نداره و اگرم رابطه ی سطحی داشته خودش رو دستمال کاغ ...

یکم بیشتر در مورد بکارت اطلاعات جمع کن 

من خودم وقتی ی نفر ازم درخواست بکارت کرد خیلی روراست و رک دو روز قبل عقدمون رفتیم دکتر زنانی که خودش و خانوادش قبولش داشتن و تست بکارت رو اونجا انجام دادیم ، گواهیم مادرشوهر خواست بگیره به دکتر گفتم نه ، بدین به خودم 

و بهد رفتم تو ماشین گواهی رو کوبوندم تو صورت پسره و جدا شدیم 

همیشه به این منظر نیست ک طرف قبلا رابطه داشته ، من اصلا دوست پسرم نداشتم 🤷‍♀️

امیدوارم تغییر جنسیتت موفقیت امیز باشه 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤