2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42641 بازدید | 467 پست
مثل همه مردا عجیب غریبه کلا بذار خوش باشه

هرچی براش دلیل و منطق میاری فایده نداره گیر داده به آزمایش بکارت 

والا من که کم آوردم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بله بکارت چه برای مرد چه زن یعنی بکر بودن بعضیا فکر می کنن می تونن همه کار بکنن فقط رابطه کامل نداشت ...

دقیقا بعضی ها معنی باکره بودن و اشتباه برداشت کردن 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ک فعلا بدنم دخترونه ست ۲۲ سالم بین دخترا بودم و تو این ۲۲ سالم کلی دختر سالم و ناسالم اطر ...

وقتی ازمایشی برای مردا نیست من حاضر نیستم توی این معادله نابرابر ازمایش انجام بدم چون تبعیضه و به این پسر اصلا اعتماد ندارم. اوکی؟ انگ زدن کار درستی نیست از دید من هم شما ایراد داری و پاک نیستی شکاک هم هستی که این تست رو میخوای

شما هم پسر حساب میشی بدن مهم نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

اخه شما ملاکت فقط بکارته  این راهش نیست یکم به حرفهای کابرا فکر کن ان شاء الله راه درست و انتخ ...

قربانت دوست خوبم

بکارت ی ملاکمه ک بحثمون بود وگرنه گذشته ی طرف برام مهمه

تحقیقات رو گذاشتن برای همین چیزا

بعدشم فرق دختری ک رابطه ی عاطفی داشته و نداشته هم اگر روانکاو باشی میفهمی

مثلا دختری ک تو رابطه نرفته و اولین خاطراتش رو داره میسازه زمین تا اسمون رفتارش با دختری ک رابطه ای رو کات کرده فرق داره

خوشحال شدم از حرف زدن باهات

در واقع مفتخر شدم

موفق باشی و سلامت عزیزم

وقتی ازمایشی برای مردا نیست من حاضر نیستم توی این معادله نابرابر ازمایش انجام بدم چون تبعیضه و به ای ...

از نظر خودت معادله ی نابرابره و منم قبول دارم

اما تقصیر مردا چیه؟

خب آزمایش بزارن برای مردا هم

الان شما ازمایش ندی معاینه بکارت جمع میشه یا فقط گذشته ی خودت زیر سوال میره؟

اگر دوست نداری نده قطعا پسری هس ک نخواد ولی مطمئن باش خود اون پسر قبلا رابطه داشته ک براش اسن مسئله مهم نیس

بازم هر طور خودت صلاح میدونی

روزتون خوش

قربانت دوست خوبم بکارت ی ملاکمه ک بحثمون بود وگرنه گذشته ی طرف برام مهمه تحقیقات رو گذاشتن ب ...

بله دقیقا درسته و کاملا میشه تشخیص داد تو برخورد 

همچنین . در پناه حق

دنبال بحث نیستم دوست عزیز اما حکم شرعیش برات اهمیت نداره ؟

ببخشید مگه اینم حکم شرعی داره؟

چای اش را تمام کرد و گفت: چطور انقدر خوب دیگران را دلداری می دهی؟ خندیدم و گفتم : حرف هایی را میزنم که دوست داشتم دیگران به من بگویند.

بیا شروع شد. حرومه حرومه گویان ریختن تو تاپیک

پشمام ریخت اینا همه چیو حرام میدونن😐😐😑

چای اش را تمام کرد و گفت: چطور انقدر خوب دیگران را دلداری می دهی؟ خندیدم و گفتم : حرف هایی را میزنم که دوست داشتم دیگران به من بگویند.

از نظر خودت معادله ی نابرابره و منم قبول دارم اما تقصیر مردا چیه؟ خب آزمایش بزارن برای مردا ...

دور و برم من اصلا کسی ندیدم انجام بده اولین بار نی نی سایت دیدم

با توجه به اون چیزی که توی مجازی از اکثریت دخترا میبینم این قضیه در حال جمع شدنه. شما هم که فقط بلدی تهمت بزنی!!! 

به سلامت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

موهایت چطور بودن؟ برای قسمتای کرکی میگن‌نرین بدتره یه نظری میدی؟🙃🙂😌 چون من میخوام‌ فول برم

منم موهام کرکیه دروغ میگن خیلی خیلی خوب جواب داده ولی سنم سیو نه عه ده جلسه رفتم پشت هم بعد دوماه بعدش رفتم بکل نابود شدن موها سه ماه بعدش رفتم بعد شیش ماه الان سالی یبار میخام برم انشالا

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
من اخرسر به جواب سوالم نرسیدم. اینکه چرا تست بکارت اوکیه و لیزر نه  هر وقت میپرسم غیبتون میزنه ...

پس چجوری زن ها رو برده کنن؟ 

همون جوری که چند تا زن برا مرد اشکالی نداره

بکارت هم همونه 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
پس چجوری زن ها رو برده کنن؟  همون جوری که چند تا زن برا مرد اشکالی نداره بکارت هم همونه

افرین