2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42643 بازدید | 467 پست
انقد بدبینی به خودتونم شک دارین فکر کنم😐 چه خبره هر طور راحتین من بهشون اعتماد دارم از هر نظر&n ...

با احترام

ولی همجنسای خودتونن ک هر روز تاپیک میزنن بیش تر از چشمام بهش اعتماد داشتم ولی خیانت کرد

من‌ نمیگم بدبین باش ، بدبینی مریضیه

ولی واقع بین باش

من نه خوش بینم ک بگم دختره پاکه نه بدبین ک بگم رابطه داشته

من واقعیت رو میخوام بدونم ک با ازمایش معلوم میشه

عجب  حالا فرضا طرف رابطه سطحی یا رابطه دهانی داشت از کجا میفهمی؟

اونا براش مهم نیست فقط بکارت

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجب  حالا فرضا طرف رابطه سطحی یا رابطه دهانی داشت از کجا میفهمی؟

بالاتر گفتم

اینا رو داشته باشه خودش دستمالی شده وگرنه لذت نبرده

برای من بکارت مهمه

خر مردی دوست داره خودش بکارت همسرشوواز بین ببره

شما یه دختر و که همه جور رابطه ای داشته ولی بکارت سالمه پاک میبینی  ولی دختری که پاچه ولی آزما ...

آفرین بکر بودن یعنی دست نخوردن از هر جهت ک یکیش دست نخوردن جنسیه

و من این یکی رو با ازمایش میتونم مطمئن شم

با احترام ولی همجنسای خودتونن ک هر روز تاپیک میزنن بیش تر از چشمام بهش اعتماد داشتم ولی خیانت کر ...

خدایا 

شما خودتون کاربر آقایی زدین جنسیت خانم 

اونوقت توقع صداقت و پاکی و درستی از بقیه آدما دارین چه زن چه مرد 😐

اول خودمونو درست کنیم 

اونوقت خیانتی هم در کار نخواهد بود 

برای شفای مادرم حمد بخونید منم میخونم براتون

از کجا بفهمم با اصالته؟ چون بهم پیسنهاد رابطه نداده؟ یا چون بالا چشمش ابروعه؟ چی مشخص می ...

اونجوری بخوای فکر کنی کلا نباید اعتماد کنی چون ممکنه گیر یکی بیوفتی همه غلطی کرده باشه ولی بکارتش سالم باشه این چه دختر پاک و نجیبی می‌تونه باشه کی گفته فقط نجابت و پاکی بودن تو بکارت سالمه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

جوری میگن لیزر خونگی هجده تومنه بخر تو خونه انجام بده انگار براشون پول خرده

ما ک ماهی صدونود با بدبختی کنار میزاریم برا لیزر بیکینی رو صدسال دیگه شماها درک نخاهید کرد. نمیدونم چطوره ک اغلب پند دهنده ها  وضع مالیشون اوکی هس🤔

دو جلسه رفتم جلسه دومم دیروز بود 

صدرصد رضایت دارم

ب بقیه هم پیشنهاد میکنم برن 

والا نمیدونم چرا بعضیا تو هر چیزی دنبال ی رد پای ج ن س ی و هوا هوس نهفته میگردن بابا شل کن اون خانم خودش صدبرابر من زیباتر و خانم تر هس 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
اونجوری بخوای فکر کنی کلا نباید اعتماد کنی چون ممکنه گیر یکی بیوفتی همه غلطی کرده باشه ولی بکارتش سا ...

ن اتفاقا من نگفتم فقط جنسی

معلومه ک در مورد گذشته شم تحقیق میکنم

به هر حال این گذشته ی ادماست ک بین شون فرق میزاره

آفرین بکر بودن یعنی دست نخوردن از هر جهت ک یکیش دست نخوردن جنسیه و من این یکی رو با ازمایش میتون ...

تورو خدا بفهم که ممکنه طرف هزار کثافت کاری کرده باشه ولی بکارتش سالم باشه کی گفته اون یه دختر سالمه آخه 

اونا براش مهم نیست فقط بکارت

مثل همه مردا عجیب غریبه کلا بذار خوش باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

ن اتفاقا من نگفتم فقط جنسی معلومه ک در مورد گذشته شم تحقیق میکنم به هر حال این گذشته ی ادماس ...

اخه شما ملاکت فقط بکارته 

این راهش نیست یکم به حرفهای کابرا فکر کن ان شاء الله راه درست و انتخاب کنی و بتونی همون انتخابی که ایده آلته رو داشته باشی موفق باشی 

شما یه دختر و که همه جور رابطه ای داشته ولی بکارت سالمه پاک میبینی  ولی دختری که پاچه ولی آزما ...

بله بکارت چه برای مرد چه زن یعنی بکر بودن بعضیا فکر می کنن می تونن همه کار بکنن فقط رابطه کامل نداشته باشن در صورتی اون فرد هم داره سر خودش رو شیره می ماله هم بقیه فرقی هم بین زن و مرد نیست انسانیت و دین برای همه یکسانه ربطی به جنسیت نداره

مثل همه مردا عجیب غریبه کلا بذار خوش باشه

من ک فعلا بدنم دخترونه ست

۲۲ سالم بین دخترا بودم

و تو این ۲۲ سالم کلی دختر سالم و ناسالم اطرافم بوده

هیج وقت ندیدم ی دختر سالم جبهه بگیر برای تشخیص بکارتش

شما میخواین تبعیض رو از بین ببرین بگید ازمایش نمیدم در حالی ک خودتون رو زیر سوال می برین

منم چنین ازمایشی برای مردا بود بعد تغییر جنسیت میدادمم

اونی ک پاک چ باکی داره