2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42644 بازدید | 467 پست
چرا توهین شه؟ من ک دارم تغییر جنسیت میدم ولی هیچ وقت نفهمیدم چرا دخترا با این قضیه مشکل دارن ...

چرا اصلا با کسی ک بهش اعتماد نداری ازدواج میکنی؟وقتی دیدگاه و هدفت انقدررر سطحیه خیلیا هستن با قیمت خوب دختر باکره میدن برو پیش اونا😏

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
من کاملا به همسرم اعتماد دارم  نظرم دقیقا همینه  چرا با کسی که مسئله داره رابطه بگیرم؟ ...

من دخترم و در حال تغییر جنسیت به مرد

همیشه میگن گول ظاهر ادما رو نخور

من بعد ۵ سال روانکاوی نمیتونم ادعا کنم با قرار گذاشتن و دیدار ادما رو بشناسم شما چطور ادعا میکنی؟

الان شوهرتم چنین ازمایشی براش بود و قبل ازدواج میگفتی انجام بده اگر انجام نمیداد نظرت همین بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باور کن نه خودم ۲۲ ساله بین دخترام دیگ خوب میشناسمشون خدایی من ۲۲ سال دستم به هیچ‌دختری نخور ...

انصاف نیست

ولی مبنای شما باید اعتماد باشه نه تست بکارت

آقایون هم میشه ازشون تست بکارت گرفت وگرنه و اصلا هیچکدومش کار قشنگی نیست

شما با پرسیدن ازش باید بهش اعتماد کنید وگرنه تست و ازمون و محک زدن و زندگی رو با شکاکیت اولیه شروع کردن بهتره که شروع نشه

ببین باید یه جایی دیگه اعتماد کنی به طرف اگر خودت پاکی حقته دختر پاکی نصیبت بشه اره ولی راهش دکتر ...

اره خب ترمیم کرده هم هست ولی خیلی کم

بعدشم نگا من ۹ سال محقق عزت نفس و قانون جذب بودم و الان ۵ سالم هس ک روانکاوی کار میکنم

اون حتی ترمیمم کرده باشه تو زندگی نمیتونه از من پنهان کنه

بده آدمو تو اون حالت ببینن 

وای من که بکشن هم نمیرم 

فک کن اونجارو کامل باز کنی 😟😟😟 از خجالت آدم آب میشه

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

خب از مردا هم بیان بگیرن این دیگ به جامعه و علم مربوطه بعدشم من چرا باید به دختری ک تو دوران ...

چون دختر بودی دستت به دختری نخورده حالا بعد تغییر جنسیت ببین چند مرده حلاجی  

این دیگه برمیگرده به جامعه مرد سالارمون که همه جا زن و ابزار قرار داده و همه چیز و به زن سخت گرفته ولی مرد و آزاد و رها قرار داده وگرنه باید از مرد ها هم همچین تستی میگرفتن تا ببینیم اصلا مردی حاضر به انجامش میشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اصلاً حرف هات و قبول ندارم می تونن ترمیم کنن بعدشم اگه یکی بر اثر یه اتفاق دیگه پاره بشه چی؟ مثلا ...

ترمیم هم هس ولی خیلی کمه تعدادشون

به دوست قبلی هم گفتم من ۵ ساله دارم روانکاوی کار‌میکنم این خانم نمیتونه تو زندگی ازم پنهان کنه دروغشو

اونی هم ک در اثر ی اتفاق دیگ‌پاره شده باشه پزشک قانونی تشخیص میده

اره خب ترمیم کرده هم هست ولی خیلی کم بعدشم نگا من ۹ سال محقق عزت نفس و قانون جذب بودم و الان ۵ س ...

ببین من دوربر ۲۲ازدواج گردم

واقعا پاک بودم حتی دست یه پسر هم نگرفته بودم خودم ک خبرخودمو دارم

برای بکارت هم ازم خونی نیومد

شوهرم ابدا شک نکرد چون خودشم پاک بود و اولین بارش بود

عزیزم من با لیزر کاری ندارم چون خودمم قصد دارم برم ولی کی اسلام گفته تست بکارت اجباریه؟چرا همه چی رو ...

شما کلا منظورم رو نگرفتی 

دارم میگم چرا در مورد حرام بودن انجام این تست اصلا گفته نمیشه و همشگیر میدن به لیزر چه بسا غیرضروری تر هم هست 

مگه نه اینکه هرکس عورت رو به قصد غیرلازم ببینه حرامه؟؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

خب از مردا هم بیان بگیرن این دیگ به جامعه و علم مربوطه بعدشم من چرا باید به دختری ک تو دوران ...

تو مردی ؟ پس چرا جنسیت زدی زن؟

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

من دخترم و در حال تغییر جنسیت به مرد همیشه میگن گول ظاهر ادما رو نخور من بعد ۵ سال روانکاوی ...

من گول ظاهر کسی نمیخورم 

چرا باید از همسرم همچین چیزی بخوام

خودشو خانوادشو روابطشو دوستاشو عقایدشو ادبشو

طرز نگاهش ادب کلامشو 

همه رو میشناسم

اگر همچین آزمایشی بود به خودم اجازه نمیدادم از ایشون بخوام😐

توهین به ایشون 😐

اصلا خجالت میکشم همچین چیزی به زبونم بیارم

درست انتخاب کنین 

عقل دارین که 

آدم مسئله دار مشخصه مگه آدم نخواد ببینه خودشو گول بزنه

چرا مقاومت میکنین😑

برای شفای مادرم حمد بخونید منم میخونم براتون

من دخترم و در حال تغییر جنسیت به مرد همیشه میگن گول ظاهر ادما رو نخور من بعد ۵ سال روانکاوی ...

خب چون شما دختر بودی و طبیعیه که دستت به هیچ دختری نخورده تا حالا

به همون دلیل که اون طرف به تو اعتماد می‌کنه و حرف تو قبول می‌کنه  چطور اون باید به حرف تو اعتم ...

شک نکن اگر ازمایش بود برای پسرا اونم از من میگرفت

اون‌ اعتماد میکنه چون چاره ای نداره

ولی من وقتی میتونم ازمایش بگیرم چرا نگیرم

و همه ی اینا به کنار اون چرا باید مقاومت کنه اگر پاکه؟