2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42644 بازدید | 467 پست
اخرش یه دختر همه کاره گیرت میفته زبل و سلیطه ببین کی گفتم😂

باور کن نه

خودم ۲۲ ساله بین دخترام دیگ خوب میشناسمشون

خدایی من ۲۲ سال دستم به هیچ‌دختری نخورده الان انصافه بعد تغییر جنسیت یکی رو بگیرم قبل ازدواج هر غلطی کرده؟

کاربر خانمه فکرکنم 😄🥴

قراره تغییرجنسیت بده

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از همون جلسه اول 80 درصد درنیومد

جدی؟؟ والا اینقدر تعریف الکس کندلا کردن که نگو منم ۲۰ ۲۳ رفتم خوب بود ولی خب بعداز ۵،۶ جلسه رفتم توشارژ.اینی که شما میگی فقط توسایت شنیدم

در طول زندگی بعد از ازدواجم. ماهی یبار ببر چکش کن بعد زایمان ش هم بچهتو ببر ازمایش ژنتیک کار از مح ...

پارانویا ک ندارم

متوهم و شکاکم نیستم

ولی احمق و ابلهم نیستم

خود دخترا هم میدونن معاینه بکارت نه توهینه نه هیچی

ی ازمایش ک ثابت میکنه طرف پاک بوده

من راضیم چنین ازمایشی باشه از پسرا هم بگیرن

انصاف نیس پسری ک هر غلطی کروه دختر پاک بگیره و بالعکس

اگر این ازمایش متقابلم بود نظرت همین بود؟ یعنی میگفتی من به شوهرم و حرفاش اعتماد دارم پس بیخیال ...

من کاملا به همسرم اعتماد دارم 

نظرم دقیقا همینه 

چرا با کسی که مسئله داره رابطه بگیرم؟

اینجور اشخاص از نگاه اول مشخص میشن 

از برخورد اول 

هر کس با کسی مث خودش باید ازدواج کنه 

آزمایش بکارت توهین مستقیم به خانم😐

واقعا هیچ مرد با غیرتی همچین چیزی رو حتی مطرح نمیکنه

شما خانمی یا آقا در کل؟

برای شفای مادرم حمد بخونید منم میخونم براتون

جدی؟؟ والا اینقدر تعریف الکس کندلا کردن که نگو منم ۲۰ ۲۳ رفتم خوب بود ولی خب بعداز ۵،۶ جلسه رفتم توش ...

الکس قدیمی تر هم دردش بیشتر هم اثر دهی کمتر

الیت عالیه البته بستگی به نوع ضخامت مو و رنگ و جنس پوست هم داره اما من عالی نتیجه گرفتم

بنظرم شمااصلازن نگیربااحترام

مطمئن باش زنی ک آزمایش بکارت انجام نده هرگز نمیگیرم

دختر دست خورده برای پسر دست خورده ست

اگر من تا اون موقع با کسی رابطه داشتم همسر اینده م میتونه تست بکارت رو انجام نده

در غیر اینصورت انجام ندادنش به منزله ی پاک نبودنشه

پارانویا ک ندارم متوهم و شکاکم نیستم ولی احمق و ابلهم نیستم خود دخترا هم میدونن معاینه ب ...

ببین باید یه جایی دیگه اعتماد کنی به طرف

اگر خودت پاکی حقته دختر پاکی نصیبت بشه اره

ولی راهش دکتر بردن نیس

بکارت هم یه مفهومه

نه پرده فیزیکی

به این مفهوم ک با مردی نبوده

اگر ازمایش ببریش و بگه باکره ،،ولی ترمیم کرده مثلا  از پشت داده یا س اک زده یا بعل و لب ،،اون  دختر باکره نیس 

خب برای من بکارت مهمه رابطه ی سطحی اهمیتی نداره و اگرم رابطه ی سطحی داشته خودش رو دستمال کاغ ...

اصلاً حرف هات و قبول ندارم

می تونن ترمیم کنن

بعدشم اگه یکی بر اثر یه اتفاق دیگه پاره بشه چی؟

مثلا یکی بر اثر خوردن به تخت پاره شده بود

بالاترم گفتم اینا رابطه های سطحیه و نهایتشم دختر دستمالی شده وگرنه لذت نبرده اما بکارت مهمه ...

به همون دلیل که اون طرف به تو اعتماد می‌کنه و حرف تو قبول می‌کنه 

چطور اون باید به حرف تو اعتماد کنه اما تو به اون اعتماد نکنی 

اه اعصابم خورد شد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

من الان۷جلسه رفتم از بهترییین کارای عمرم بود واقعا😂خجالت جلسات اوله فقط برو عالیه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
من اخرسر به جواب سوالم نرسیدم. اینکه چرا تست بکارت اوکیه و لیزر نه  هر وقت میپرسم غیبتون میزنه ...

عزیزم من با لیزر کاری ندارم چون خودمم قصد دارم برم ولی کی اسلام گفته تست بکارت اجباریه؟چرا همه چی رو ربط میدین به دین این به فرهنگ یه خانواده بستگی داره ممکنه یکی بخواد تست بکارت بگیره ممکنه یکی نخواد 

اینا مثل ی رباتن فقط حرفای بقیه رو قرقره میکنن من میگم آدم هر کاری میکنه باید دلیل و فلسفه ی منط ...

من نمیدونم مذهبی حسابم یا نه

ولی چیزی با عقلم جور نباشه از دین قبول نمیکنم و باشه قبول میکنم

و یکسری میگن نمیشه اینجوری باشی یا کامل بپذیر یا کامل نه

ولی من نمیتونم

اینم از چیزاییه که برام قابل پذیرش نیست

منطقا نمیشه یک چیز رو بصورت پکیچ بطور قطع پذیرفت

توهینه چون با این کار ارزش زن می‌ره زیر سوال  یعنی تو خودت به حرف طرف مقابلت اعتماد نداری بعد ...

خب از مردا هم بیان بگیرن

این دیگ به جامعه و علم مربوطه

بعدشم من چرا باید به دختری ک تو دوران نامزدی تازه دارم باهاش اشنا میشم اعتماد داشته باشم؟

شما ممکنه با همسرت ۱۰‌سال زندگی کنی بعد بهت دروغ بگه بعد اون وقت من به دختری ک نهایتا ی سال میشناسم باید اعتماد کامل داشته باشم ک همه چی رو میگ و پاکه؟

منی ک ۲۲ سال دستم به هیچ دختری نخورده همسرمم باسد دست نخورده باشه و اگر نیاد ازمایش بکارت مشکل داره بدون شک

خودت اگر چنین ازمایشی بود برای مردا و شوهرت نمیرفت بهش شک نمیکردی؟

دنبال بحث نیستم دوست عزیز اما حکم شرعیش برات اهمیت نداره ؟

حکم شرعیش چیه؟

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁