2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42643 بازدید | 467 پست
خب حرومه دیگه چرا ناراحت میشی🤷🏼‍♀️

نیازی به گفتن شماها نیست اخه. کسی براش مهم باشه میره دنبالش کسی نباشه هم که شما بگی اهمیت نمیده 

اوکی؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

خب من به جواب سوالم رسیدم  از روی شکم حکم صادر میکنید وگرنه تبصره های بیخودی مثل تست بکارت نمی ...

چرا به خودتون اجازه توهین میدین؟مگه همین شماها نیستید که میگید آزادی بیان باشه طرف اومده نظرشو گفته شما چرا انقدر تحت فشاری در ضمن میشه بگی بقیه طوطی شما این همه علم و دانش رو از کجا اوردین؟کتاب و منبعتون رو معرفی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا اصلا با کسی ک بهش اعتماد نداری ازدواج میکنی؟وقتی دیدگاه و هدفت انقدررر سطحیه خیلیا هستن با قیمت ...

اینا همش توجیحه برای کسی ک رابطه داشته قبل ازدواج

این موضوع اصلانم سطحی نیس

ترمیمم کرده باشه من ۵ یال روانکاوی کار میکنم تو زندگی نمیتونه ازم پنهان کنه

و نکته آخر بله برای دختری ک خودشو کنترل کرده باشه تا قبل ازدواج جونم رو هم میدم پول ک چیزی نیس

بهترین زندگی رو براش فراهم میکنم

چرا توهین شه؟ من ک دارم تغییر جنسیت میدم ولی هیچ وقت نفهمیدم چرا دخترا با این قضیه مشکل دارن ...

توهینش اونجاست که طرف رو در حد کالا تصور میکنن و میبرن ببینن که کالای نوئه و یا دست دوم 

الان منی که دخترم بخوام ازدواج کنم طرف این رو بخواد چطور اطمینان پیدا کنم که باکره هست یا نه؟ معمولا مردایی این رو میخوانکه مشکل دار هستن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

شک نکن اگر ازمایش بود برای پسرا اونم از من میگرفت اون‌ اعتماد میکنه چون چاره ای نداره ولی من ...

از کجا معلوم ازت آزمایش می‌گرفت مگه الان تموم زنا رو شوهراشون بردن آزمایش بکارت .

باشه تو برو بگیر اگه دختره قبول کرد 

ولی من از همین جا متاسفم واسه تموم دخترایی که زیر بار خفت همچین کاری میرن شوهر نکردن شرف داره به زن همچین آدمایی شدن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
شما کلا منظورم رو نگرفتی  دارم میگم چرا در مورد حرام بودن انجام این تست اصلا گفته نمیشه و همشگ ...

من تا حالا ندیدم آدمی که از لحاظ دینی کامله و خدا شناس حرف از تست بکارت بزنه 

هر کس هر حرفی رو زد لطفا ربطش ندید به دین اصلا کار درستی نیست

چرا به خودتون اجازه توهین میدین؟مگه همین شماها نیستید که میگید آزادی بیان باشه طرف اومده نظرشو گفته ...

اوووه چه عصبانی. این هارو اونی حق داره بگه که خودشم از اول فضولی نکرده باشه

انصاف نیست ولی مبنای شما باید اعتماد باشه نه تست بکارت آقایون هم میشه ازشون تست بکارت گرفت وگرنه و ...

من با پرسیدن به هیچکس اعتماد نمیکنم

و بخاطره همینم هس ک دخترا ضربه میخورن

چون با پرسیدن اعتماد میکنن

ولی مردا اینطوری نیستن

منطق ی مرد بیش تر از احساسشه

من تا حالا ندیدم آدمی که از لحاظ دینی کامله و خدا شناس حرف از تست بکارت بزنه  هر کس هر حرفی رو ...

شما بازم متوجه نشدی. بیخیال کلا

هرکی براش مهم باشه خودش دنبالشو میگیره میفهمه  کسیم که براش مهم نیست اهمیت نمیده  فقط ...

نه اتفاقا من فکر میکردم اشکالی نداره 

الان اینجا اگه نمیخوندم چجوری میتونستم متوجه بشم ؟؟

ممنونم از اونیکه گفت حرامه

حداقل الان که فهمیدم میتونم از مراجع بپرسم و راست و دروغشو مطمئن بشم

نه اتفاقا من فکر میکردم اشکالی نداره  الان اینجا اگه نمیخوندم چجوری میتونستم متوجه بشم ؟؟ ممن ...

باشه

اینا همش توجیحه برای کسی ک رابطه داشته قبل ازدواج این موضوع اصلانم سطحی نیس ترمیمم کرده باشه ...

بله هرکس حق اینو داره بخواد طرفش رابطه نداشته بوده باشه،ب شررطی ک خودشم رابطه نداشت

ولییی اینجا دوموضوع مهم هست اول اینکه چجوری انقدر از علم دنیا عقبید ک نمیدونید چیزی ب اسم ترمیم یا تشخیص بکارت وجود نداره؟؟

دوم اینکه از طرف میپرسی خب

اگر بهش و ب جوابش اعتماد نداری چرا انقدر سطحی و چرت میخوای باهاش ازدواج کنی؟

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
چون دختر بودی دستت به دختری نخورده حالا بعد تغییر جنسیت ببین چند مرده حلاجی   این دیگه برمیگرد ...

بله درسته

من اگر بعد تغییر دستم به دختری خورد با زنی ازدواج میکنم ک دست پسری بهش خورده باشه

و دوما کی میگ با این بدن به دخترا نمیشه دست زد؟

اتفاقا با این بدن راحت تر میشه با دخترا رابطه برقرار کرد چون هم خودشون میخوان هم خانواده و جامعه گیر نمیدن

من ۵ بار پیشنها داشتم از سمت دخترای مختلف ولی متعهد بودم به دختری ک میخوامش

حتی به خودشم دست نزدم

میدونی تعهد از اصالت میاد

خیلی ها اصالت ندارن

اوووه چه عصبانی. این هارو اونی حق داره بگه که خودشم از اول فضولی نکرده باشه

عصبانی نه عزیز 

چرا وقتی که می تونیم به نظرات هم احترام بذاریم باید مدام به هم توهین کنیم و جبهه بگیریم همه آدمیم و آزادی عمل داریم حالا نظراتمون رو میگیم یکی می پذیره یکی نه